Το «βάρος» που έφυγε από τους ώμους του Μαρτίνεθ

Το «βάρος» που έφυγε από τους ώμους του Μαρτίνεθ

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ μπορεί πλέον να προετοιμάσει με απόλυτη ηρεμία την ομάδα του ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Έπειτα και από την ολοκλήρωση των εθνικών υποχρεώσεων, ο Ολυμπιακός ανεβάζει «στροφές» ενόψει του μεγάλου ντέρμπι της Κυριακής (17/9) στην «Opap Arena» κόντρα στην ΑΕΚ. Ο Ολυμπιακός είχε 9 διεθνείς σε αυτή τη διακοπή του πρωταθλήματος, κάτι το οποίο σίγουρα, γέμισε ικανοποίηση τους ανθρώπους της ομάδας, με την κλήση των συγκεκριμένων αυτών παικτών να αποτελεί μία επιβράβευση της σκληρής δουλειάς που γίνεται.

Ωστόσο αυτό που ανακουφίζει ακόμη περισσότερο τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ, είναι το γεγονός πως όλοι οι διεθνείς επέστρεψαν στην βάση τους γεροί και δυνατοί. Έτσι ο Ισπανός τεχνικός μπορεί να δουλέψει ενόψει της μεγάλης αναμέτρησης κόντρα στην Ένωση, με απόλυτη ηρεμία, προσπαθώντας να βγάλει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα πάνω στο χορτάρι.

Διαβάστε επίσης: Oι ακριβότερες ομάδες στο Europa League: Πρώτος από την Ελλάδα ο Ολυμπιακός – Πού βρίσκονται ΑΕΚ και Παναθηναϊκός

Οι τελευταίοι διεθνείς του Θρύλου, ήταν οι Όλα Σολμπάκεν και Αγιούμπ Ελ Κααμπί έπαιξαν το βράδυ της Τρίτης στα παιχνίδια των Εθνικών τους ομάδων και το πρωί της Τετάρτης (13/9) ξεκινούν το ταξίδι της επιστροφής του στην Ελλάδα για να ενσωματωθούν στην προετοιμασία των Πειραιωτών.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ