Ολυμπιακός: Εξελίξεις με Ραντζέλοβιτς!

Ολυμπιακός: Εξελίξεις με Ραντζέλοβιτς!

Βρέθηκε λύση με τον Σέρβο, ο οποίος μάλιστα θα γίνει ξανά συμπαίκτης με τον Νίκολα Τσούμιτς.

Στη Ρωσία και συγκεκριμένα στην Ρούμπιν Καζάν θα συνεχίσει την καριέρα του ο Λαζάρ Ραντζέλοβιτς, ο οποίος δεν βρισκόταν στα πλάνα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ και έψαχνε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Η Ρούμπιν Καζάν χτύπησε την πόρτα του Ολυμπιακού και έκανε δικό της τον 26χρονο μεσοεπιθετικό, ο οποίος είχε αγωνιστεί και πέρσι στο ρώσικο πρωτάθλημα, καθώς είχε παραχωρηθεί ως δανεικός στην Ουράλ, καταγράφοντας 28 συμμετοχές με 3 γκολ και 4 ασίστ. Ο Σέρβος εξτρέμ αποχωρεί από το μεγάλο λιμάνι και τον Ολυμπιακό, έχοντας αγωνιστεί σε 75 παιχνίδια με τους Ερυθρόλευκους, με απολογισμό 7 γκολ και 5 ασίστ.

Διαβάστε επίσης: Αποκαλύψεις από τον Μαντί Καμαρά – Γιατί ξέσπασε ο μέσος του Ολυμπιακού (pic)

Στην ίδια ομάδα με την Ραντζέλοβιτς μάλιστα θα αγωνίζεται και ένας ακόμα πρώην παίκτης του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τον Νίκολα Τσούμιτς, ο οποίος είχε περάσει από τον Πειραιά, χωρίς, όμως, να καταφέρει να βρει χρόνο συμμετοχής. Ο Σέρβος δεν αγωνίστηκε ποτέ σε επίσημο παιχνίδι με τα ερυθρόλευκα. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός είχε αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο του 2020, όταν οι Πειραιώτες τον αγόρασαν από την Ραντνίτσκι, ενώ τον Σεπτέμβριο του 2022 είχε πουληθεί στην Βοϊβοντίνα.

Έναν χρόνο αργότερα η σέρβικη ομάδα τον παραχωρεί στην Ρούμπιν Καζάν έναντι 1.5 εκατ. ευρώ, με τα μισά χρήματα να πηγαίνουν στα ταμεία του Ολυμπιακού, καθώς οι Πειραιώτες είχαν το 50% των δικαιωμάτων του 24χρονου Σέρβου.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ