Τι λέει η ΚΕΔ για τον ορισμό Έλληνα διαιτητή στο ΠΑΟΚ-Άρης

Τι λέει η ΚΕΔ για τον ορισμό Έλληνα διαιτητή στο ΠΑΟΚ-Άρης

Οσα διαρρέουν από το Πάρκο Γουδή για τον ορισμό του Τάσου Παπαπέτρου...

Αντιδράσεις προκάλεσε η απόφαση αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ, Στιβ Μπένετ, να ορίσει Ελληνα διαιτητή στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Αρη (17/9, 20:30), για την 4η αγωνιστική της Super League.

Ενας ορισμός που ήρθε λίγες ημέρες μετά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Τάκης Μπαλτάκος με τον Αλεξάντερ Τσέφεριν, κατά την οποία ο πρόεδρος της UEFA άναψε το «πράσινο φως» για να σφυρίζουν ξένοι διαιτητές τα ντέρμπι μεταξύ των πέντε πρώτων ομάδων του ελληνικού πρωταθλήματος. Κάτι που είχε ζητήσει και η Super League.

Διαβάστε επίσης: Ο 2ος πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνας ποδοσφαιριστής όλων των εποχών – Το τρελό νέο συμβόλαιο του Τσιμίκα

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ μάλιστα σε ραδιοφωνική του συνέντευξη εμφανιζόταν σίγουρος ότι θα οριστεί ξένος διαιτητής στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Αρη. Κάτι τέτοιο όμως δεν συνέβη, με τον αρχιδιαιτητή, Στιβ Μπένετ, να ορίζει στην αναμέτρηση της συμπρωτεύουσας τον Τάσο Παπαπέτρου, ο οποίος θα έχει βοηθούς τους Δημητριάδη και Απτόσογλου, ενώ στο VAR θα είναι ο Σιδηρόπουλος και AVAR και Μωϋσιάδης.  Τέταρτος ορίστηκε ο Παπαδόπουλος.

Σύμφωνα με όσα διαρρέουν από την ΕΠΟ/ΚΕΔ, ο μη ορισμός ξένου διαιτητή στο ΠΑΟΚ – Αρης αποδίδεται σε έλλειψη χρόνου, καθώς όπως ανέφεραν στο Πάρκο Γουδή, δεν υπήρχε χρόνος για να βρεθεί ρέφερι από το εξωτερικό (σ.σ κατηγορίας elite ή πρώτης) για να σφυρίξει το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

Βέβαια, το ερώτημα που γεννάται είναι πως είναι δυνατόν να μην μπορεί να βρεθεί ένας διαιτητής (ελίτ και πρώτης κατηγορίας) για να σφυρίξει το ντέρμπι στην Τούμπα, όταν στη σχετική λίστα βρίσκονται πάνω από 120 διαιτητές…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ