ΠΑΟΚ: Μέσα ο Μπάμπα για το ντέρμπι με τον Άρη

ΠΑΟΚ: Μέσα ο Μπάμπα για το ντέρμπι με τον Άρη

Ευχάριστα τα νέα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου που είδε τον Ραχμάν Μπάμπα να επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Κυριακή τον Άρη στο πρώτο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης για την φετινή σεζόν, στην Τούμπα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου βρέθηκε σήμερα στην ευχάριστη θέση να δει τον Ραχμάν Μπάμπα να επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και να δηλώνει έτοιμος για το μεγάλο ματς της Κυριακής.

Ο 29χρονος Γκανέζος ακολουθούσε ατομικό πρόγραμμα στις τελευταίες προπονήσεις, λόγω ενός προβλήματος που τον ταλαιπωρούσε.

Δεν υπάρχουν άλλες περιπτώσεις που να δημιουργούν πρόβλημα στον Ρουμάνο τεχνικό, καθώς κανονικά στο πρόγραμμα συμμετείχε και ο Εκόνγκ, ενώ ο Μάρκος Αντόνιο ακολουθεί δικό του πρόγραμμα για την άμεση ένταξη του στην ομάδα.

Παραμένει σε κατάσταση ατομικού προγράμματος ο Φελίπε Σοάρες

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Την Πέμπτη (14.09) το πρόγραμμα ήταν αφιερωμένο κατά κύριο λόγο στον τομέα της τακτικής, με την αμυντική γραμμή να δουλεύει ξεχωριστά στις τοποθετήσεις και τις μεταβάσεις, ενώ οι μέσοι κι οι επιθετικοί ασχολήθηκαν με την ανάπτυξη και τα τελειώματα.

Οι Μπάμπα και Εκόνγκ προπονήθηκαν κανονικά με την ομάδα και τέθηκαν στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου , ενώ ο Φιλίπε Σοάρες έκανε ατομικό κι ο Μάρκος Αντόνιο συνέχισε το πρόγραμμα ένταξης που ακολουθεί.Την Παρασκευή (15.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ