Στάικος: «Όταν παίρνεις βαθμούς εκτός έδρας πάντα είναι ικανοποιητικό»

Στάικος: «Όταν παίρνεις βαθμούς εκτός έδρας πάντα είναι ικανοποιητικό»

Όλα όσα δήλωσε ο Θανάσης Στάικος μετά την χορταστική ισοπαλία ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τον ΠΑΣ Γιάννινα...

Έπειτα από ένα χορταστικό ματς Αστέρας Τρίπολης και ΠΑΣ Γιάννινα ανδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2 στην Τρίπολη στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Superleague.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο τεχνικός της ομάδας των Ιωαννίων, Θανάσης Στάικος υποστήριξε πως κάθε αποτέλεσμα εκτός έδρας είναι ικανοποιητικό, ενώ στάθηκε και στην δουλειά που έχουν μπροστά τους αυτός και οι ποδοσφαιριστές του, προκειμένου να βελτιωθούν ενόψει της συνέχειας.

Διαβάστε επίσης: Τα ακούς ΑΕΚ: Η Μπράιτον πετάει, ο Αγιαξ παραπαίει (vid)

«Όταν παίρνεις βαθμούς εκτός έδρας πάντα είναι ικανοποιητικό. Η εικόνα του παιχνιδιού είναι ότι ο Αστέρας είχε περισσότερο την κατοχή της μπάλας σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, εμείς είχαμε πάντα απώλεια κατοχής. Φυσικά στις περιπτώσεις που είχαμε καλές επιθετικές μεταβάσεις, σκοράραμε κιόλας με αυτόν τον τρόπο. Στην ουσία δεν έγιναν πολλές κλασικές ευκαιρίες, απλά είχε μία υπεροχή ο Αστέρας εδαφική και σε ποσοστά κατοχής (σσ. 69% έφτασε στο τέλος).

Είμαστε εν μέρει ικανοποιημένοι, αλλά πρέπει να δούμε τι δεν κάναμε σωστά σήμερα για να έχουμε καλύτερη εικόνα και απόδοση. Είδαμε ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα φέτος ποντάρει στην ομοιογένεια, στην ομαδική προσπάθεια και στο ομαδικό πνεύμα.

Στην άμυνα δεχτήκαμε δύο τέρματα και βελτιώσαμε κάποια πράγματα στο β’ ημίχρονο όπου δεν κινδυνεύσαμε ιδιαίτερα. Από εκεί και πέρα θα είμαστε μία ομάδα που θα διεκδικεί βαθμούς σε οποιοδήποτε γήπεδο», τόνισε στην κάμερα της NOVA.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ