Μάντζιος: «Δίκαιο το αποτέλεσμα βάσει της εικόνας του παιχνιδιού»

Μάντζιος: «Δίκαιο το αποτέλεσμα βάσει της εικόνας του παιχνιδιού»

Ο τεχνικός του Άρη, Άκης Μάντζιος, έμεινε ευχαριστημένος από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας κόντρα στον ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ και Άρης έμειναν στο μηδέν (0-0) στο ντέρμπι της πόλης της Θεσσαλονίκης, με τον προπονητή των φιλοξενούμενων να είναι ικανοποιημένος από την εμφάνιση αλλά και το αποτέλεσμα που πήρε η ομάδα του.

Όσον αφορά το παιχνίδι, είπε πως δεν είχε πολλές ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες και θεωρεί δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα βάσει την εικόνας των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας.

Διαβάστε επίσης: ΠΑΟΚ – Άρης 0-0: Τσάμπα το πανηγύρι του Ντεσπότοφ

Ο Μάντζιος μίλησε και για το επίπεδο στο οποίο βρίσκεται η ομάδα του αλλά και οι παίκτες του, αναφέροντας πως τόσο οι ποδοσφαιριστές του όσο και η ομάδα συνολικά θα γίνουν καλύτεροι το επόμενο διάστημα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Άκης Μάντζιος:

Για το παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ:

«Ήταν ένα παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις. Δεν έγινε κλασική ευκαιρία. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο βάσει εικόνας παιχνιδιού. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν. Ήταν ένα παιχνίδι πέρα από ντέρμπι της πόλης, που όλοι αντιλαμβανόμαστε τι σημαίνει για την ομάδα μας. Όταν έχεις στόχους, δεν μπορείς να δέχεσαι γκολ σε κάθε παιχνίδι. Πρέπει να βελτιώσουμε αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού. Ανταποκριθήκαμε καλά. Σε κάθε παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι. Πήραμε έναν πόντο. Όσον αφορά στην ψυχολογία, είναι ένα ντέρμπι που πήραμε βαθμό. Όλοι θέλαμε να κερδίσουμε. Τουλάχιστον πήραμε έναν πόντο ψυχολογίας για τη συνέχεια».

Για το επίπεδο όπου βρίσκεται η ομάδα του Άρη:

«Αυτά τα παιδιά, μέρα με τη μέρα, εβδομάδα με την εβδομάδα θα γίνονται ακόμα καλύτερα. Ο Άρης θα είναι καλύτερη ομάδα στο επόμενο διάστημα».

Για τα προβλήματα του Άρη:

«Είχαμε πολλά προβλήματα, που άρχισαν να εκδηλώνονται από χθες το απόγευμα. Δύο παιδιά από τον άξονα ήταν τραυματίες, άλλοι ανέτοιμοι κι έπρεπε να γίνει διαχείριση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ