Τζαβέλλας: «Δεν ήταν εύκολο να φύγω από την ΑΕΚ μετά τη χαρά της κατάκτησης του νταμπλ»

Τζαβέλλας: «Δεν ήταν εύκολο να φύγω από την ΑΕΚ μετά τη χαρά της κατάκτησης του νταμπλ»

Ο Γιώργος Τζαβέλλας έκανε το ντεμπούτο του με τον Ατρόμητο κόντρα στον Βόλο και στις δηλώσεις του δεν ξέχασε να αναφερθεί και στην πρώην ομάδα του την ΑΕΚ.

Ατρόμητος και Βόλος αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 στο ματς που έριξε την αυλαία της 4ης αγωνιστικής της Superleague. Σε μια αναμέτρηση στην οποία πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τους Περιστεριώτες και ο Γιώργος Τζαβέλλας, με τον πολύπειρο Έλληνα αμυντικό μιλά για την φετινή «μάχη» του τίτλου, αλλά και για το πόσο δύσκολο ήταν να αποχωρήσει από την ΑΕΚ, έπειτα από μια τόσο πετυχημένη σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Ποδαρικό με κούπα για τον Θρύλο: «Ξέρανε» την ΑΕΚ με buzzer-beater (26-25)

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την κούρσα της κατάκτησης του φετινού τίτλου: «Νομίζω ότι με βάση την εικόνα της ΑΕΚ στην περσινή σεζόν με την ΑΕΚ, όλοι οι μεγάλοι προσπαθούν να γίνουν καλύτεροι. Ο Ολυμπιακός είναι ανταγωνιστικός. Υπάρχει ακόμα πάρα πολύ δρόμος. Θα παλέψουν και οι 4 ομάδες».

Για την αποχώρησή του από την ΑΕΚ: «Δεν ήταν εύκολο να φύγω μετά την χαρά της κατάκτησης του νταμπλ. Κρατώ τις καλές στιγμές από την ΑΕΚ. Σύντομα θα ανταμώσουμε ξανά, την άλλη Πέμπτη παίζουμε εκεί με τον Ατρόμητο».

Για την Εθνική: «Εύχομαι να αποχωρήσω από την Εθνική με μία συμμετοχή σε Euro, θα ήταν ευχής έργον».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ