Ατρόμητος – Βόλος 1-1: Μοιρασιά στο Περιστέρι

Ατρόμητος – Βόλος 1-1: Μοιρασιά στο Περιστέρι

Ατρόμητος και Βόλος αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 στο Περιστέρι στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Superleague. Χωρίς νίκη ακόμη οι δύο ομάδες.

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση που έριξε την αυλαία της 4ης αγωνιστικής της Superleague, με τον Ατρόμητο και τον Βόλο να μένουν στο 1-1 στο Περιστέρι.

Παραμένουν χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα και χωρίς νίκη οι δύο ομάδες. Ο Ανγκιέλσκι άνοιξε το σκορ για τους Περιστεριώτες και ο Ασεβέδο με αυτογκόλ ισοφάρισε για τους Θεσσαλούς.

Διαβάστε επίσης: Ντροπή: Ενός λεπτού σιγή με χυδαίες βρισιές σε Φορτούνη και Καραπαπά (vid)

Στην πρώτη τους καλή στιγμή στο ματς οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ με… δράστη  τον Ανγκιέλσκι με το 1-0 να είναι και το σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην ανάπαυλα.

Ανέβασε την απόδοση του και ισοφάρισε ο Βόλος

Ωστόσο ο Βόλος κατάφερε να φέρει το ματς σε απόλυτη ισορροπία με το… καλησπέρα της επανάληψης, μιας και ο Ασεβέδο έστειλε άθελα του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του κάνοντας έτσι το 1-1. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων, φτάνοντας κοντά στην ανατροπή στο 53′, με τον Τσοκάνη να μην καταφέρνει προ κενής εστίας να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Μάλιστα στο 71′ βρήκαν και δεύτερο γκολ με σκόρερ τον Ντέλετιτς, ωστόσο το τέρμα του Σέρβου άσου ακυρώθηκε ως οφσάιντ, με το 1-1 να παραμένει μέχρι το τελικό σφύριγμα.

Ατρόμητος: Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Αθανασίου, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Γκονζάλες, Φριντζόνσον, Καμαρά, Ρομπάιγ, Βαλένσια, Αντζιέλσκι.

Βόλος: Σιαμπάνης, Άλχο, Ασλανίδης, Σιέλης, Κίτσος, Τσοκάνης, Τρουιγέ, Ντέλετιτς, Κόμπα, Ενγκίν, Μωραΐτης.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ