Παράκληση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να μη μεταβούν φίλαθλοι στα Ιωάννινα

Παράκληση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να μη μεταβούν φίλαθλοι στα Ιωάννινα

Ανακοίνωση με την οποία παρακαλεί τον κόσμο του να μην πάει στα Ιωάννινα για τον αγώνα με τον ΠΑΣ, έκανε ο ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει μια τεράστια νίκη με ανατροπή στην Φινλανδία απέναντι στην Ελσίνκι (2-3) για την πρώτη αγωνιστική του ομίλου του στο Conference League.

Ο «Δικέφαλος» στρέφει πλέον το ενδιαφέρον του στην εκτός έδρας αναμέτρηση για την πέμπτη αγωνιστική της Super League, απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννενα.

  •  Διαβάστε επίσης:

Η διοίκηση των «ασπρόμαυρων» έκανε γνωστό πως το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού απαγόρευσε την μετακίνηση οπαδών οργανωμένα ή μεμονομένα για την αναμέτρηση και ως εκ τούτου παρακάλεσε τους φιλάθλους της ομάδας να μην προσπαθήσουν να μεταβούν στην πόλη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει τους φιλάθλους της πως σύμφωνα με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού απαγορεύεται η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων της ομάδας για την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League 2023-24.

Ως εκ τούτου η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν θα διαθέσει εισιτήρια και παρακαλεί τους φίλους της ομάδας να μην μεταβούν στο γήπεδο του ΠΑΣ Γιάννινα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ