Ο καθοριστικός Κωνσταντέλιας οδηγεί τον ΠΑΟΚ (vids)

Ο καθοριστικός Κωνσταντέλιας οδηγεί τον ΠΑΟΚ (vids)

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας πραγματοποιεί εξαιρετικό ξεκίνημα στη σεζόν και αποτελεί ένα από τα βασικά γρανάζια του ΠΑΟΚ στην καλή πορεία σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας είναι ίσως το πιο «hot prospect» του ελληνικού ποδοσφαίρου και ο χρόνος συμμετοχής, αλλά και ο ρόλος που του δίνει ο Ραζβάν Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ τον βοηθά να εξελίσσεται σαν παίκτης.

Τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια που έχει δώσει ο «Δικέφαλος του Βορρά» και σε 8 από τα 12 έχει ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα, ολοκληρώνοντας 3 φορές ολόκληρο 90λεπτο.

Διαβάστε επίσης: Η πίεση που δημιούργησε ο Ολυμπιακός για τη Λεωφόρο…

Η μεγάλη διαφορά που προκύπτει σε σχέση με πέρυσι έχει να κάνει με τα νούμερα που έχει ο Κωνσταντέλιας, μιας και ο 20χρονος μεσοεπιθετικός έχει σημειώσει ήδη περισσότερα γκολ σε σχέση με την περσινή σεζόν.

Συγκεκριμένα έχει σκοράρει 2 φορές στην Ευρώπη, το 1-4 στην επικράτηση του ΠΑΟΚ στο Ισραήλ επί της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, και το 3-0 κόντρα στη Χαρτς, στο παιχνίδι που ο ΠΑΟΚ σφράγισε την πρόκριση στους ομίλους του Conference League, με 4-0.

Στη Superleague, στο χθεσινό παιχνίδι για την 5η αγωνιστική απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα σκόραρε τα πρώτα του γκολ (σημείωσε τα 2 πρώτα γκολ του «Δικεφάλου») για την επικράτηση με 1-3, που ανέβασε τον ΠΑΟΚ στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος.

Με τα 4 γκολ σε 12 παιχνίδια φέτος, ξεπέρασε τα 3 που είχε βάλει πέρυσι, σε 37 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ