Προειδοποίηση από ΠΑΕ ΑΕΚ: «Πιθανή εμφάνιση προσβλητικών πανό για την μνήμη του Μιχάλη στη Λεωφόρο – Να διασφαλιστεί πως δεν θα περάσουν στο γήπεδο»

Προειδοποίηση από ΠΑΕ ΑΕΚ: «Πιθανή εμφάνιση προσβλητικών πανό για την μνήμη του Μιχάλη στη Λεωφόρο – Να διασφαλιστεί πως δεν θα περάσουν στο γήπεδο»

Η ΑΕΚ έχει ενημερώσει επίσημα τις αρχές για πληροφορίες που ισχυρίζεται πως έχει σχετικά με πανό που έχουν σκοπό να ανεβάσουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού.

Τα μέτρα της παίρνει η ΠΑΕ ΑΕΚ πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο καθώς όπως αναφέρει έχει πληροφορίες για πιθανή εμφάνιση πανό ή κορεό προκλητικών για την μνήμη του Μιχάλη Κατσούρη.

Η Ένωση επισημαίνει πως έχει γνωστοποιήσει ήδη αυτές τις πληροφορίες στις αρχές αλλά και στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός ζητώντας να μην περάσει τίποτα από αυτά εντός γηπέδου.

Διαβάστε επίσης: Σπουδαία διάκριση για τον Ίγκνας Μπραζντέικις του Ολυμπιακού (vids)

Η ενημέρωση της ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει πως τέθηκαν υπόψη της πληροφορίες που ευχόμαστε να μην ισχύουν, για πιθανή εμφάνιση πανό ή κορεό ή και τα δύο μαζί, προσβλητικων για την μνήμη του Μιχάλη, απόψε στην Λεωφόρο.

Απευθυνθήκαμε άμεσα στις αρχές που είναι αρμόδιες για την τήρηση της τάξης και την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, θέσαμε υπόψη τις πληροφορίες, ενώ ενημερώσαμε και την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ζητήσαμε να ελεγχθεί αν ισχύουν οι πληροφορίες κι αν ισχύουν να διασφαλιστεί είτε πως δεν θα περάσουν στο γήπεδο τα πανό, είτε αν έχουν περάσει ήδη να διασφαλιστεί πως θα απομακρυνθούν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ