Άρης: Με τις γνωστές απουσίες κόντρα στον Ολυμπιακό

Άρης: Με τις γνωστές απουσίες κόντρα στον Ολυμπιακό

Η αποστολή του Άρη θα ταξιδέψει στην Αθήνα για το αυριανό (27/9) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, χωρίς τους τραυματίες Ρουπ, Τζούρασεκ και Σαβέιρο, αλλά και τον νεαρό Αηδόνη που έλυσε τη συνεργασία του.

Η προετοιμασία του Άρη για το αυριανό (24/9) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε με τη μεσημεριανή προπόνηση, μετά το τέλος της οποίας ο Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε την αποστολή. Οι κιτρινόμαυροι θα ταξιδέψουν στην Αθήνα χωρίς τους τραυματίες Ρουπ, Σαβέιρο και Τζούρασεκ. Ακόμα, ο νεαρός Αηδόνης, που δεν υπολογιζόταν από τον Μάντζιο, έλυσε τη συνεργασία του.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό (27/09), στο πλαίσιο της 6ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Διαβάστε επίσης: Μήνυμα του Σλούκα στον Ολυμπιακό! (vid)

Η αποστολή της ομάδας μας (σε λίγη ώρα θα πετάξει για την Αθήνα) για το αυριανό παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης» (20:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Χουτεσιώτης, Montoya, Odubajo, Ferrari, Matarrita, Fabiano Leismann, Brabec, Fran Velez, Darida, Verstraete, Jean Jules Mvondo, Doukoure, Pardo, Menendez, Moberg Karlsson, Suleymanov, Loren Moron, Zamora, Χριστοδουλόπουλος, Παναγίδης.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Rupp, Đurasek, Saverio (τραυματίες), Pavicic, Fattore, Δεληζήσης.

Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει τη λύση –κοινή συναινέσει- της συνεργασίας της με τον Αντώνη Αηδόνη και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ