Άρης: Ετοιμάζεται για βασικός ο Βέλεθ

Άρης: Ετοιμάζεται για βασικός ο Βέλεθ

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός αναμένεται να ξεκινήσει για πρώτη φορά στην ενδεκάδα, καθώς ο Μπράμπετς είναι εξαιρετικά αμφίβολος, λόγω της κάκωσης που υπέστη στο γόνατο.

Ο Φραν Βέλεθ αναμένεται να ξεκινήσει για πρώτη φορά στην ενδεκάδα του Άρη στο κυριακάτικο (1/10) εντός έδρας παιχνίδι με την Κηφισιά. Ο Ισπανός έχει αγωνιστεί, μέχρι τώρα, δυο φορές ως αλλαγή, και θα πάρει θέση στο κέντρο της άμυνας, ως παρτενέρ του Φαμπιάνο, καθώς ο Μπράμπετς αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Τσέχος αμυντικός έδειξαν ότι έχει υποστεί κάκωση στο γόνατο και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς με την Κηφισιά, κάτι τέτοιο, όμως, θεωρείται πολύ δύσκολο. Ο Μάντζιος, εξάλλου, δεν θέλει σε καμία περίπτωση να ρισκάρει την πιθανότητα υποτροπής στον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή και θα τον χρησιμοποιήσει, μόνο αν είναι 100% έτοιμος.

Διαβάστε επίσης: Το έχει ξανακάνει ο Ευαγγέλου- Πέναλτι έξω από την περιοχή στον Παναθηναϊκό και στο Καραϊσκάκη (vid)

Ακόμα, ο Φεράρι αναμένεται να επιστρέψει στο αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής, ενώ οι Οντουμπάζιο και Μποντόγια θα διεκδικήσουν τη θέση στο δεξιό. Ακόμα, o Σουλεϊμάνοφ θα επιστρέψει στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής και πίσω από τον Μορόν, θα αγωνιστεί, πιθανότατα, ο Σαμόρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ