Γιοβάνοβιτς: «Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, αλλά δεν εξελίχθηκε όπως έπρεπε να εξελιχθεί»

Γιοβάνοβιτς: «Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, αλλά δεν εξελίχθηκε όπως έπρεπε να εξελιχθεί»

Θα έπρεπε να έχει πάρει τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Παναθηναϊκός πήρε τον βαθμό κόντρα στον ΠΑΟΚ (2-2) στην τελευταία φάση του ματς, αλλά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τόνισε στην Cosmote TV ότι η ομάδα του θα έπρεπε να έχει νικήσει.

Ο προπονητής των «πράσινων» επισήμανε ότι ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και αδικείται από το αποτέλεσμα.

Διαβάστε επίσης: Όταν χρειάζεται να ταξιδέψεις ως την Ρόδο για να ανακαλύψεις την… Αμερική

Όσα είπε ο Γιοβάνοβιτς:

«Όταν ισοφαρίζεις στο τελευταίο λεπτό και δεν χάνεις, τουλάχιστον έχεις μια μικρή ικανοποίηση ότι δεν έχασες. Αν δούμε όμως τη μεγάλη εικόνα του παιχνιδιού, μας αδίκησε πολύ γιατί ήμασταν πολύ καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, αλλά δεν εξελίχθηκε όπως έπρεπε να εξελιχθεί.

Οι αποφάσεις στο τελευταίο τρίτο μάς έλειψαν πάρα πολύ, είχαμε αρκετές προσπάθειες, αλλά θέλαμε λίγο παραπάνω συνεργασίες. Δεν κάναμε πολλά λάθη, αλλά ο ΠΑΟΚ τα εκμεταλλεύτηκε και ήμασταν πίσω στο σκορ. Σίγουρα επειδή είχαμε χάσει και το προηγούμενο παιχνίδι, υπήρχε μια νευρικότητα. Το παιχνίδι θα μπορούσε να είναι διαφορετικό, αλλά όταν ισοφαρίζεις στο τέλος έχεις την ικανοποίηση ότι δεν έχασες», τόνισε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ