Στάικος: «Δεν προβάλαμε αντίσταση στον Ολυμπιακό»

Στάικος: «Δεν προβάλαμε αντίσταση στον Ολυμπιακό»

Την ανωτερότητα του Ολυμπιακού παραδέχθηκε ο Θανάσης Στάικος μετά το τέλος του ματς.

O Oλυμπιακός πέρασε εύκολα από τα Γιάννενα με 3-0 επί του ΠΑΣ και στις δηλώσεις του στη NOVA ο Θανάσης Στάικος παραδέχθηκε την ανωτερότητα των Πειραιωτών.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως η ομάδα του δεν είχε την εικόνα που θα ήθελε και στάθηκε στα δύο γρήγορα γκολ που πέτυχε ο Ολυμπιακός.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 2-2: Ο Γερεμέγεφ τον γλίτωσε στο 96′

Όσα είπε ο Στάικος:

«Δεν προβάλαμε την αντίσταση και δεν είχαμε την απόδοση σε σχέση με τα άλλα παιχνίδια, ειδικά στους Ζωσιμάδες. Είχαμε μια δύσκολη εβδομάδα, με τραυματισμούς και προβλήματα, έπρεπε να παίξουν κάποια παιδιά που είχαν καιρό να αγωνιστούν. Η εικόνα δεν ήταν αυτή που θέλαμε, θέλουμε να παλεύουμε όλα τα παιχνίδια μέχρι τέλους. Όταν χάνεις τόσο νωρίς με δύο γκολ, είναι δύσκολο να αντιδράσεις απέναντι σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός.

Μετά το 30’ αντιδράσαμε και θα μπορούσαμε να μειώσουμε ως το 70’. Στο τέλος ο Ολυμπιακός διαχειρίστηκε καλύτερα το παιχνίδι και εμείς δεν αντέξαμε. Δεν είχαμε την ανταγωνιστικότητα που θα θέλαμε. Συνεχίζουμε, δουλειά, υπομονή και στο τέλος θα δικαιωθούν οι κόποι μας. Πίστη δουλειά και συνεχίζουμε. Το μέλλον είναι μπροστά και ο ΠΑΣ θα είναι ξανά ανταγωνιστικός».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ