Μαρτίνεθ: «Σκεφτόμαστε τον δικό μας δρόμο και τους δικούς μας στόχους»

Μαρτίνεθ: «Σκεφτόμαστε τον δικό μας δρόμο και τους δικούς μας στόχους»

Ξεκάθαρος ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ στη συνέντευξη Τύπου μετά το άνετο 3-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ εξέφρασε και στη συνέντευξη Τύπου την ικανοποίησή του για την εικόνα του Ολυμπιακού, μίλησε για τη νοοτροπία και τους στόχους που έχει η ομάδα του ενώ έκανε και ένα σχόλιο για την καθυστέρηση στην έναρξη του ματς με τον ΠΑΣ.

Διαβάστε επίσης: Πέρασε στην αντεπίθεση ο Γιοβάνοβιτς: «Ο Λουτσέσκου έχει μανία με τον Παναθηναϊκό, είναι γελοίο αυτό που γίνεται»

Όσα είπε ο Μαρτίνεθ:

Για την εικόνα του αγώνα και το πώς είδε τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Συγχαρητήρια στους παίκτες και την ομάδα μας. Νομίζουμε πώς έχουμε πάρει μία δίκαιη νίκη σήμερα παρότι είχαμε την καθυστέρηση στην αρχή του αγώνα που θα μπορούσε να μας αποσπάσει την προσοχή. Μπήκαμε πολύ συγκεντρωμένοι. Κάναμε πολλές κλασικές ευκαιρίες, βάλαμε τα γκολ που αξίζαμε και ίσως αξίζαμε να βάλουμε και άλλα γκολ. Ιστορικά ο ΠΑΣ Γιάννινα μας δημιουργεί προβλήματα. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά είμαστε ευτυχισμένοι για τη νίκη».

Για την πορεία του Ολυμπιακού και τη σύγκριση με τις άλλες ομάδες: «Δεν σκεφτόμαστε άλλες ομάδες και άλλα παιχνίδια. Σκεφτόμαστε τον δικό μας δρόμο και τους δικούς μας στόχους. Δουλεύουμε πολύ και πετυχαίνουμε κάτι δύσκολο και σημαντικό».

Για τα σουτ που δοκίμαζαν οι παίκτες του Ολυμπιακού και το εάν υπήρχε οδηγία: «Οι παίκτες μας έχουν πάντα στο μυαλό τους να σκοράρουνε. Ίσως χρειαζόμαστε λίγο περισσότερη ευστοχία. Είδαμε πως ψάχνοντας το 3ο γκολ κάναμε λάθος επιλογές. Αυτό οφείλεται στην όρεξη των παικτών να σκοράρουνε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ