Ποντένσε: «Περιμένω το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με ανυπομονησία»

Ποντένσε: «Περιμένω το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με ανυπομονησία»

Δεν βλέπει την ώρα για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Ντάνιελ Ποντένσε...

Ο Ολυμπιακός πέρασε με 3-0 από τα Γιάννενα επί του ΠΑΣ έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Ποντένσε που πέτυχε δύο γκολ.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός στις δηλώσεις του μετά το ματς τόνισε πως περιμένει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (22/10, 19:30), ενώ αφιέρωσε τα τέρματά του στην κόρη και τη γυναίκα του.

Διαβάστε επίσης: Πέρασε στην αντεπίθεση ο Γιοβάνοβιτς: «Ο Λουτσέσκου έχει μανία με τον Παναθηναϊκό, είναι γελοίο αυτό που γίνεται»

Όσα είπε ο Ποντένσε:

Για τα δύο γκολ του: «Νιώθω πολύ καλά, ο στόχος μας ήταν να κερδίσουμε, ξέραμε πως έπρεπε να επιμείνουμε μέχρι να μπουν ένα ή δύο γκολ, μετά θα γινόταν πιο άνετο για εμάς. Καταφέραμε να βάλουμε και τρίτο, χωρίς να δεχθούμε που είναι από τους στόχους μας. Είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη με μία καλή εμφάνιση».

Για την συγκέντρωση του Ολυμπιακού: «Καθώς παίζαμε εκτός έδρας ήταν σημαντικό να κρατήσουμε την συγκέντρωσή μας, αν μην επιτρέψουμε στον αντίπαλο να βάλει γκολ, καθώς θα ήταν δύσκολα τα πράγματα. Είχαμε συμφωνήσει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι. Πρέπει να το δουλέψουμε, να το εφαρμόζουμε σε όλους τους αγώνες και να παίζουμε έτσι πάντα. Είναι σημαντικό στοιχείο στα εκτός έδρας για να έρθει η νίκη».

Για το γεγονός ότι έχει ποιοτικούς παίκτες γύρω του: «Είναι σημαντικό να έχεις ποιοτικούς παίκτες γύρω σου, που να τους αρέσει να παίζουν με την μπάλα. Προτιμότερο να έχεις παίκτες γύρω σου που μπορούν να προσφέρουν στο παιχνίδι από το να είσαι μόνος. Νιώθω καλά γιατί έχω παίκτες γύρω μου, όπως τον Γιόβετιτς, τον Φορτούνη, τον Μπιέλ, τον Όλα παίζουν με αυτοπεποίθηση και αυτό βοηθάει την ομάδα να παίζει επιθετικά με μεγαλύτερη ποιότητα».

Για το τελευταίο του ματς με τον Παναθηναϊκό και το ερχόμενο μετά την διακοπή: «Διαφορετικές οι στιγμές, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση, είναι καλύτερη ομάδα. Περιμένω το παιχνίδι με ανυπομονησία. Ελπίζω να παίξω υπόσχομαι γκολ, ασίστ, ποιότητα, αυτά προσπαθώ σε κάθε παιχνίδια και πάνω σε αυτά δουλεύω».

Για το πού αφιερώνει τα δύο γκολ: «Πανεύκολο, στην κόρη μου και στη γυναίκα μου, τις αγαπάω πολύ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ