Τι είπε ο Ντέμης για Λουτσέσκου και Γιοβάνοβιτς

Τι είπε ο Ντέμης για Λουτσέσκου και Γιοβάνοβιτς

Θέση για όσα συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής στη Λεωφόρο πήρε ο Ντέμης Νικολαϊδης.

Τις δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου, έπειτα από το ντέρμπι της Κυριακής ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ κλήθηκε να σχολιάσει μέσω της εκπομπής του ο Ντέμης Νικολαϊδης, με τον παλαίμαχο άσο να τις χαρακτηρίζει άστοχες, τονίζοντας πως ο Ρουμάνος τεχνικός του Δικεφάλου παρασύρεται πολλές φορές από το συναίσθημα.

Διαβάστε επίσης: Οργή λαού στην ΑΕΚ μετά την ήττα στην Κρήτη: «Κορόιδα πάρτε 400 έως 800 ευρώ διαρκείας να βλέπετε αυτό το χάλι» – Διαγράφονται σχόλια στα social media

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Για τις δηλώσεις του Λουτσέσκου γενικώς έχω πάρει θέση. Μπορεί να κάνει ότι δηλώσεις θέλει από την στιγμή που δεν υπάρχει συνέπεια. Όχι μόνο για τον Λουτσέσκου για οποιονδήποτε μπορεί να κάνει τέτοιες δηλώσεις.

Σήμερα τοποθετήθηκε ο Κυριάκος Κυριάκος του ΠΑΟΚ, καλά έκανε γιατί χάνεις το δίκιο σου, δεν είναι η καλύτερη του Λουτσέσκου να κάνει δηλώσεις μετά από ματς, κατακλύζεται από συναισθήματα νομίζω. Χάνει το δίκιο του, τώρα αν είχε στο μυαλό του άλλα παιχνίδια δεν έχει καμία σημασία, ας τις κάνει τις δηλώσεις σε κάποιο άλλο χρόνο.

Η αντίδραση του Γιοβάνοβιτς ήρθε γιατί ο Γιοβάνοβιτς όταν ακούει έναν άλλον προπονητή να λέει ότι δύο χρόνια τώρα η διαιτησία ευνοεί τον Παναθηναϊκό, γιατί αυτό είπε, αισθάνθηκε ότι όντας αυτός προπονητής στον Παναθηναϊκό τα δύο τελευταία χρόνια δεν κάνει καλή δουλειά και έχει τη βοήθεια των διαιτητών. Για αυτό αντέδρασε, κατά τη γνώμη μου λάθος δεν θα έπρεπε να πέσει σε αυτή τη παγίδα και να αντιδράσει.

«Παρασύρεται από το συναίσθημα ο Λουτσέσκου»

Ο καθένας κρίνεται από τις δηλώσεις που κάνει. Ήταν ατυχείς οι δηλώσεις του Λουτσέσκου, το ότι έβαλε εκπρόθεσμα γκολ ο Παναθηναϊκό, μιλάμε για πέντε δευτερόλεπτα, ο Μλαντένοβιτς είχε την μπάλα έξω αριστερά και στο 95:02 έκανε την σέντρα. Καμία μεγάλη ομάδα δεν έχει αδικηθεί σε σχέση με κάποια μικρότερη.

Ήδη εφτά αγωνιστικές τώρα, κάθε μεγάλη ομάδα έχει πάρει σφυρίγματα έναντι των μικρών, όλοι έχουν πάρει και ο ΠΑΟΚ στον προηγούμενο αγώνα. Μπορεί να ήταν θυμωμένος με αυτό που έγινε στα ματς της Πέμπτης, αλλά θα πρέπει να προσέχει γιατί απέναντί του έχει έναν προπονητή που κάνει ένα έργο δύο χρόνια και αισθάνθηκε προσβεβλημένος.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η διοίκηση του ΠΑΟΚ βγήκε για να καλύψει τον Λουτσέσκου. Παρασύρεται από το συναίσθημα δεν είναι πολύ ψύχραιμος, αδικεί τον εαυτό του. Θυμάσαι που έλεγα ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν πολλά νεύρα.

Ήμουν ένας παίκτης γκρινιάρης, όταν βγαίνεις σε κάθε ήττα και μιλάς για την διαιτησία, δίνεις άλλοθι στους ποδοσφαιριστές σου, οι πιο θυμωμένοι ποδοσφαιριστές από τους μεγάλους είναι του ΠΑΟΚ. Αυτή τη νοοτροπία την περνάει η διοίκηση ή ο προπονητής. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ είναι οι ποδοσφαιριστές που διαμαρτύρονται περισσότερο στους διαιτητές.

Αυτό το οποίο δεν καταλαβαίνει ο Λουτσέσκου είναι ότι βάζει την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές σε αυτή τη διαδικασία και έχουν νεύρα από πριν. Δεν ήταν μια διαιτησία που έκρινε το ματς στο Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ