Άρης: Το μέτωπο των τραυματιών

Άρης: Το μέτωπο των τραυματιών

Ο Άκης Μάντζιος περιμένει να επιστρέψουν σε αγωνιστική δράση και οι παίκτες που αντιμετώπιζαν προβλήματα, προκειμένου να ενσωματωθούν με την υπόλοιπη ομάδα.

Ξεκούραση τέλος για τους ποδοσφαιριστές του Άρη, καθώς αύριο (5/10) ολοκληρώνεται το τριήμερο ρεπό που τους έδωσε ο Άκης Μάντζιος, ενώ την Παρασκευή η αποστολή των κιτρινόμαυρων θα αναχωρήσει για την Πτολεμαΐδα, όπου και θα διεξαχθεί η μίνι προετοιμασία.

Ο Άκης Μάντζιος, φυσικά, περιμένει και την επιστροφή των τραυματιών, προκειμένου να ενσωματωθούν με την υπόλοιπη ομάδα. Υπάρχουν, βέβαια, διαφορετικές περιπτώσεις.

Διαβάστε επίσης: Άρης: Ανεβάζει ρυθμούς ο Μάντζιος στην Πτολεμαϊδα

Οι Ρουπ, Ζουλ και Τζούρασεκ αναμένεται μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα να ξεκινήσουν προπονήσεις, προκειμένου να εκμεταλλευτούν το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος, για να καλύψουν το χαμένο έδαφος.

Ο Μάνου Γκαρθία θα ταξιδέψει, πιθανότατα, μέσα στις επόμενες μέρες στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις από το ιατρικό τιμ του Άρη και να υπάρχει πιο ξεκάθαρη εικόνα, αναφορικά με την ημερομηνία επιστροφής του στους αγωνιστικούς χώρους. Τέλος, σε ότι αφορά τον Σαβέιρο, υπολογίζεται ότι θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί στις αρχές του επόμενου μήνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ