ΠΑΟΚ : Δεν θα ενεργοποιήσει την ρήτρα αγοράς του Μακ

ΠΑΟΚ : Δεν θα ενεργοποιήσει την ρήτρα αγοράς του Μακ

Ο δικέφαλος του Βορρά ενημέρωσε την πλευρά του Ρόμπερτ Μακ πως δεν θα ενεργοποιήσει την ρήτρα αγοράς, με τον Σλοβάκο να βλέπει την πόρτα της Τούμπας να ξανακλείνει.

Ο Ρόμπερτ Μακ έχασε την ευκαιρία να γίνει μέλος της μεγάλης ομάδας που θέλει να χτίσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου για τη νέα χρονιά. Ο Σλοβάκος επιθετικός που επέστρεψε στην Τούμπα για να βοηθήσει με τις ικανότητές του δεν δικαίωσε όσους πήραν αυτή την απόφαση να τον επαναφέρουν και πάλι το περσινό καλοκαίρι.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής έχασε πολύ εύκολα την θέση του στην 11αδα  εξαιτίας των μέτριων εμφανίσεων που πραγματοποίησε καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς. Ενώ σε κανένα παιχνίδι δεν μπόρεσε ο ΠΑΟΚ να στηριχθεί πάνω του «κουβαλώντας» στις πλάτες του την ομάδα.

Οι Θεσσαλονικείς, πήραν την απόφαση να μην ενεργοποιήσουν την ρήτρα αγοράς του από την Ζενίτ, όπως ενημέρωσαν την πλευρά του ποδοσφαιριστή. Στον ΠΑΟΚ, όπως ανέφεραν ψάχνουν κάτι το διαφορετικό, απ’ αυτό που παρουσίασε η ομάδα φέτος με τον Μακ στην αρχική 11αδα. Οι τίτλοι του τέλους θα μπουν οριστικά στις 30 Μαΐου όταν και θα ολοκληρωθεί τυπικά ο δανεισμός του από την ομάδα της Ρωσίας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ