Άρης: Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση ο Ρουπ

Άρης: Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση ο Ρουπ

Ο Γερμανός μέσος έκανε αρθροσκόπηση και θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση σε ενάμιση μήνα, περίπου, ενώ το πρώτο μέρος της αποθεραπείας του θα πραγματοποιηθεί στη Γερμανία.

Ο Λούκας Ρουπ υποβλήθηκε, τελικά, σε αρθροσκόπηση, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον μηνίσκο. Μετά από επαφές με τους ανθρώπους του Άρη, αποφασίστηκε ο ποδοσφαιριστής να μπει στο χειρουργείο και να μην ακολουθηθεί συντηρητική προσέγγιση.

Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση σε ενάμιση μήνα, περίπου. Το πρώτο μέρος της αποθεραπείας του θα πραγματοποιηθεί στην πατρίδα του, ενώ στη συνέχεια θα επιστρέψει στην Ελλάδα και θα συνεχίσει το πρόγραμμα του, υπό την επίβλεψη του ιατρικού τιμ του Άρη.

Αντίθετα, μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να επιστρέψουν στις προπονήσεις οι Τζούρασεκ και Ζουλ. Αντίθετα, ο Σαβέιρο δεν υπολογίζεται για τον Οκτώβριο και θα γυρίσει στην αγωνιστική δράση στις αρχές του επόμενου μήνα. Τέλος, μετά την επιστροφή της αποστολής στην Πτολεμαϊδα, αναμένεται να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη ο Μάνου Γκαρθία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ