Αρβανίτης: «Θα υπάρχουν εξελίξεις με συμπαίκτες μέχρι το τέλος του μήνα στην ΠΑΕ»

Αρβανίτης: «Θα υπάρχουν εξελίξεις με συμπαίκτες μέχρι το τέλος του μήνα στην ΠΑΕ»

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Άρη επιβεβαίωσε ότι η οικογένεια Καρυπίδη τον ενημέρωσε ότι θα σημειωθούν διοικητικές εξελίξεις στην ΠΑΕ μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Διοικητικές εξελίξεις θα πρέπει να αναμένονται στην ΠΑΕ Άρης μέχρι το τέλος του τρέχοντος μήνα, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Λευτέρης Αρβανίτης. Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Άρη με δηλώσεις του στο «Novibet AllAboutARIS TV» επιβεβαίωσε ότι η οικογένεια Καρυπίδη τον ενημέρωσε ότι μέχρι το τέλος του μήνα θα ξεκαθαρίσει το θέμα με τους συμπαίκτες στην ΠΑΕ.

Ακόμα, ανέφερε, ότι σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε, υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να ολοκληρωθούν θετικά οι διαπραγματεύσεις. Ξεκαθάρισε, πάντως, ότι ο ίδιος δεν γνωρίζει ποιοι είναι οι ενδιαφερόμενοι επιχερηματίες.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Οι τέσσερις βαθμοί που έγιναν ένας, το 4-4-2 και ο Ποντένσε (vids, pic)

Μεταξύ άλλων ο Λευτέρης Αρβανίτης δήλωσε:

«Ξέρω από τις επαφές που είχα με την οικογένεια Καρυπίδη, ότι μέχρι το τέλος του μήνα θα έχουμε εξελίξεις στην ΠΑΕ. Δεν γνωρίζω ονόματα, με ενημέρωσαν, όμως, ότι πρόκειται για συμπαίκτες που θα πάρουν ποσοστό των μετοχών και θα διαθέσουν δικά τους κεφάλαια. Το θέμα θα έχει ξεκαθαρίσει μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, ενώ μου είπαν ότι υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να ολοκληρωθεί η συμφωνία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ