Ανεβάζει «στροφές» ο Άρης

Ανεβάζει «στροφές» ο Άρης

Το σημερινό (7/10) πρόγραμμα των παικτών του Άρη περιλαμβάνει διπλή προπόνηση στις γηπεδικές εγκαταστάσεις όπου διεξάγεται η μίνι προετοιμασία στην Πτολεμαΐδα.

Ο Άκης Μάντζιος ανεβάζει την ένταση των προπονήσεων, καθώς θέλει να εκμεταλλευτεί το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος, για να βελτιώσει τις αδυναμίες που έχει εντοπίσει στην ομάδα του.

Το σημερινό (7/10) πρόγραμμα για τους παίκτες του Άρη περιλαμβάνει διπλή προπόνηση (πρωί και απόγευμα) στις γηπεδικές εγκαταστάσεις στις οποίες έχουν επιλέξει οι κιτρινόμαυροι, για να διεξαχθεί η μίνι προετοιμασία, στην Πτολεμαΐδα.

Διαβάστε επίσης: Τσιτσιπάς – Χιτζικάτα 2-0: Ξεμπέρδεψε γρήγορα ο Στέφανος

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού δεν βρίσκονται οι τραυματίες Ρουπ (υποβλήθηκε σε επέμβαση) και Σαβέιρο, που συνεχίζουν το πρόγραμμα αποθεραπείας τους, καθώς και ο Μπράμπετς, που έχει υποχρεώσεις με την εθνική Τσεχίας.

Ακόμα, μετά την επιστροφή της αποστολής στη Θεσσαλονίκη, θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα και ο Σουλεϊμάνοφ, που πήρε άδεια, προκειμένου να τακτοποιήσει κάποια προσωπική του υπόθεση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ