Διπλό ενδιαφέρον από τη Βραζιλία για Μπερνάρντ

Διπλό ενδιαφέρον από τη Βραζιλία για Μπερνάρντ

Ο Μπερνάρντ του Παναθηναϊκού φαίνεται πως βρίσκεται στο στόχαστρο δύο ομάδων της πατρίδας του, που προσπαθούν να τον αποκτήσουν από τον Ιανουάριο.

Ο Μπερνάρντ δείχνει αναγεννημένος φέτος με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και αυτό προκαλεί το ενδιαφέρον ομάδων της Βραζιλίας που θα ήθελαν να τον επαναπατρίσουν από τον Ιανουάριο.

Συγκεκριμένα Φλαμένγκο και Ατλέτικο Μινέιρο σκέφτονται να καταθέσουν πρόταση για να κάνουν δικό τους τον μεσοεπιθετικό των «πρασίνων» στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Διαβάστε επίσης: Η ιστορία μιας ασίστ – Στο Νο2 της Ευρώπης ο Φορτούνης

Η ιστοσελίδα «portaldoatleticano», αναφέρει πως η Ατλέτικο Μινέιρο, με προπονητή τον Σκολάρι, ίσως περιμένει το καλοκαίρι που ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου με τον Παναθηναϊκό για να καταθέσει πρόταση, αλλά είναι πιθανό να κινηθεί για την απόκτησή του και τον Ιανουάριο.

Η ιστοσελίδα «otvfoco.com.br», τον συνδέει με τη Φλαμένγκο, αναφέροντας πως έχει ήδη κάνει πρόταση στον μάνατζερ του παίκτη.

Με 4 γκολ και 1 ασίστ σε 13 παιχνίδια τη φετινή σεζόν, ο Μπερνάρντ είναι από τα πιο «hot» ονόματα στην αγορά των ελευθέρων εν όψει καλοκαιριού, με τον Παναθηναϊκό να εξετάζει την επέκταση του συμβολαίου του, μιας και έχει το πιο βαρύ συμβόλαιο στην ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ