Άρης: Χειρουργήθηκε ο Βέλεθ (pic)

Άρης: Χειρουργήθηκε ο Βέλεθ (pic)

Ο κεντρικός αμυντικός των κιτρινόμαυρων υποβλήθηκε σε επέμβαση αποκατάστασης του προβλήματος στον ορθό μηριαίο από τον γνωστό Ισπανό ορθοπαιδικό Αντόνιο Ρίος Λούνα.

Ο Φραν Βέλεθ υποβλήθηκε σήμερα (14/10) σε χειρουργική επέμβαση στην Ισπανία, από τον γνωστό ορθοπαιδικό Αντόνιο Ρίος Λούνα. Ο τελευταίος, μάλιστα, ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram και φωτογραφία με τον κεντρικό αμυντικό του Άρη, μετά το τέλος της εγχείρησης.

Ο ποδοσφαιριστής είχε τραυματιστεί κατά την παραμονή της αποστολής των κιτρινόμαυρων στην Πτολεμαΐδα, καθώς υπέστη θλάση τρίτου βαθμού στον ορθό μηριαίο. Αποφασίστηκε, μάλιστα, σε συνεννόηση με τους ανθρώπους του Άρη, να υποβληθεί, τελικά, σε εγχείρηση και όχι να ακολουθήσει συντηρητική θεραπεία.

Διαβάστε επίσης: Και τα ρομπότ τρελάθηκαν

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση σε τρεις μήνες, περίπου, ενώ θα παραμείνει για το επόμενο χρονικό διάστημα στην πατρίδα του, όπου και θα διεξαχθεί το πρώτο στάδιο της αποθεραπείας. Στη συνέχεια θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και θα συνεχίσει το πρόγραμμα του, υπό την επίβλεψη του ιατρικού τιμ του Άρη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ