Ράσταβατς: «Όταν ήμασταν με 11 είχαμε την πρωτοβουλία των κινήσεων, θα έρθουν και τα γκολ»

Ράσταβατς: «Όταν ήμασταν με 11 είχαμε την πρωτοβουλία των κινήσεων, θα έρθουν και τα γκολ»

Όλα όσα δήλωσε ο τεχνικός του Αστέρας Τρίπολης, ο Μίλαν Ράσταβατς μετά την ήττα της ομάδας του από τον Αστέρα Τρίπολης...

Την ήττα με 3-0 γνώρισε εντός έδρας ο Αστέρας Τρίπολης από την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Superleague.

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης ο τεχνικός των Αρκάδων, Μίλαν Ράσταβατς τόνισε πως όσο οι δύο ομάδες αγωνίζονταν 11 VS 11 η ομάδα του είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ενώ αναφέρθηκε και στο πρόβλημα που δείχνει να έχει το σύνολο του στο κομμάτι του σκοραρίσματος.

Διαβάστε επίσης: Κηφισιά: «Η υπομονή μας εξαντλήθηκε, δεν αντέχουμε άλλο» (vid)

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το αν έπαιξε ρόλο το γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, αλλά και η αποβολή: «Αν έπαιξε να ξεχωρίσω δύο κρίσιμα σημεία του αγώνα ήταν αυτά τα δύο. Αυτό για το οποίο λυπάμαι είναι ότι δημιουργήσαμε τρεις ευκαιρίες και αν είχαμε σκοράρει θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Θα ήθελα να πω ότι είμαι αρκετά ικανοποιημένος από τους παίκτες μου. Όταν ήμασταν με 11 είχαμε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ενώ ήμασταν καλοί και όταν παίξαμε και με 10 για ένα σημαντικό διάστημα ανταποκριθήκαμε».

Για το τι θα ήθελε να βελτιώσει η ομάδα του: «Θα ήθελα να είμαστε πιο αποτελεσματικοί, αλλά αυτό εξαρτάται από πολλά πράγματα. Είναι σημαντικό ότι η ομάδα δημιουργεί ευκαιρίες και είμαι σίγουρος κάποια στιγμή θα έρθουν και τα γκολ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ