Άρης: Χωρίς τον Ματαρίτα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Άρης: Χωρίς τον Ματαρίτα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο αμυντικός από την Κόστα Ρίκα αισθάνθηκε ενοχλήσεις και έμεινε εκτός αποστολής για τον αυριανό (29/10) εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Ρόναλντ Ματαρίτα είναι το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον Άρη, καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις και έμεινε εκτός αποστολής, ενόψει της αυριανής (29/10) εντός έδρας αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η απουσία του Κοσταρικανού αριστερού μπακ ήρθε να προστεθεί στα γνωστά προβλήματα τραυματισμών των κιτρινόμαυρων.

Συγκεκριμένα, ο Μάντζιος δεν μπορεί να υπολογίζει, επίσης, τους Ρουπ, Σαβέιρο, Ζουλ, Γκαρθία, Δεληζήση και Βέλεθ.

Διαβάστε επίσης: Αυτά που κάνει ο Μπέλινγκχαμ είναι απλά αδιανόητα… (vids)

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (29/10), στο πλαίσιο της 9ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης (20:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Χουτεσιώτης, Montoya, Odubajo, Fattore, Ferrari, Fabiano Leismann, Brabec, Darida, Verstraete, Djurasek, Pavicic, Doukoure, Pardo, Menendez, Moberg Karlsson, Suleymanov, Loren Moron, Zamora, Χριστοδουλόπουλος, Παναγίδης.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Matarrita (κρίθηκε ανέτοιμος, καθώς είχε κάποιες ενοχλήσεις στο πόδι), Rupp, Saverio, Jean Jules Mvondo, Manu Garcia, Δεληζήσης (τραυματίες)».
Sent using Zoho Mail

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ