ΠΑΟΚ: Εκόνγκ και Σαμάτα εκθέτουν τον Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ: Εκόνγκ και Σαμάτα εκθέτουν τον Λουτσέσκου

Οι δύο μεταγραφές του ΠΑΟΚ παίρνουν διαρκώς ευκαιρίες, αλλά δεν έχουν προσφέρει σχεδόν τίποτα στην ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου ο οποίος δεν δικαιώνεται για την επιμονή του.

Η εμφάνιση του ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια δεν ήταν απλά η χειρότερη φετινή για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ήταν ίσως η πιο αποκαρδιωτική επί θητείας Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Δικέφαλος ήταν άφαντος επιθετικά σε όλο το ματς ενώ αμυντικά μπορεί να αισθάνεται και χαρούμενος για το γεγονός ότι δέχθηκε μόλις δύο γκολ από την ελλιπή ΑΕΚ.

Μετά από τέτοια εμφάνιση όπως είναι λογικό τα περισσότερα «πυρά» τα δέχεται ο Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος φαινόταν το τελευταίο διάστημα να έχει βάλει τον ΠΑΟΚ στον σωστό δρόμο και να τον παρουσιάζει βελτιωμένο από παιχνίδι σε παιχνίδι. Μπορεί να είχε τα θέματά του, αλλά άφηνε υποσχέσεις ότι μόλις ενσωματωθούν και όλες οι μεταγραφές του, θα είναι πλήρως ανταγωνιστικός.

Διαβάστε επίσης: Ο Πορόζο και οι 5 θέσεις ξένων: Τι σημαίνει για τον Ολυμπιακό η «ενεργοποίηση» του υψηλόσωμου στόπερ – Ποιοι «ξένοι» του διεκδικούν διαβατήρια

Τα όσα συνέβησαν στο ματς με την ΑΕΚ αποτελούν μεγάλο πισωγύρισμα για τον ΠΑΟΚ ο οποίος δεν είχε κανέναν διασωθέντα σε αυτό το παιχνίδι. Όλοι ήταν από μέτριοι έως κακοί, με δύο από αυτούς ωστόσο να συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο… ανάθεμα και μάλλον δικαιολογημένα. Ο λόγος για δύο από τις καλοκαιρινές μεταγραφές των «ασπρόμαυρων», τους Τροστ-Εκόνγκ και Αλί Σαμάτα.

Για ακόμη ένα ματς ο πρώτος αποτελούσε μόνιμο κίνδυνο για την άμυνα των «ασπρόμαυρων», δημιουργώντας πρόβλημα σε όλη τη λειτουργεία της ομάδας η οποία με εκείνον στον αγωνιστικό χώρο είναι σαφές ότι δεν νιώθει άνετα. Δεν είναι μόνο το λάθος στο δεύτερο γκολ, που έχει ξανακάνει τέτοια λάθη και σε άλλα ματς, είναι η όλη παρουσία του που σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται σε αυτό για το οποίο αποκτήθηκε. Ως αντι-Ίνγκασον.

Όσο για τον δεύτερο, τον έσβησε η άμυνα η ΑΕΚ, δεν κατάφερε να κάνει τελική και συνεχίζει να προβληματίζει. Σε 15 συμμετοχές έχει πετύχει μόλις ένα γκολ (έχει και μία ασίστ), αλλά πέρα από τα νούμερα, η παρουσία του στο γήπεδο είναι διαρκώς απογοητευτική. Δεν δείχνει κάποια βελτίωση με το πέρασμα του χρόνου και υποτίθεται ότι αποκτήθηκε το καλοκαίρι για να γίνει ο βασικός φορ του ΠΑΟΚ και να του λύσει το πρόβλημα στο σκοράρισμα.

Όσο παίρνουν συμμετοχές αυτοί οι δύο και συνεχίζουν να βγάζουν αυτή την εικόνα, εκθέτουν πρώτα από όλα τον Λουτσέσκου που επιμένει να τους χρησιμοποιεί. Το θέμα είναι για πόσο ακόμη θα το κάνει; Για να λέμε την αλήθεια βέβαια, δεν είναι οι μόνοι από τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ που δεν έχουν αποδώσει ακόμη τα αναμενόμενα. Πλην του Μπάμπα, όλοι οι άλλοι κινούνται σε ρηχά νερά, ενώ ο Μάρκος Αντόνιο δεν έχει καταφέρει να παίξει λόγω τραυματισμού. Και μπαίνουμε στον Νοέμβριο…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ