ΠΑΟΚ: Πρόβλημα με Κουλιεράκη και Βιεϊρίνια ενόψει Ολυμπιακού

ΠΑΟΚ: Πρόβλημα με Κουλιεράκη και Βιεϊρίνια ενόψει Ολυμπιακού

Οι Κουλιεράκης και Βιεϊρίνια αντιμετωπίζουν αμφότεροι πρόβλημα τραυματισμού, με την συμμετοχή τους στον κυριακάτικο (05/11) ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό να είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Με δύο «πονοκεφάλους» άρχισε να καταστρώνει τα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου για το κυριακάτικό ντέρμπι στο «Γ.Καραϊσκάκης» κόντρα στον Ολυμπιακό.

Πιο συγκεκριμένα ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, έχει να διαχειριστεί δύο νέα προβλήματα τα οποία αφορούν τους Κωνσταντίνο Κουλιεράκη και Αντρέ Βιεϊρίνια, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβες» Κουντούρη για φοροδιαφυγή και αθέμιτο ανταγωνισμό: «Υπόλογοι η Κυβέρνηση και τα υπουργεία Οικονομικών και Αθλητισμού»

Μέχρι στιγμής η συμμετοχή τους κόντρα στους ερυθρόλευκους θεωρείται αμφίβολή, με την κατάσταση τους να αξιολογείται μέρα με την μέρα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Ήταν ένα κακό βράδυ. Ένα από τα βράδια που σημειώνεις τα λάθη σου και προσπαθείς να τα διορθώσεις όσο πιο γρήγορα γίνεται. Όπως συνηθίζεται να λέγεται, το καλύτερο φάρμακο για τέτοιες περιπτώσεις είναι το επόμενο παιχνίδι και για τον ΠΑΟΚ στην προκειμένη ακολουθεί ένα ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό στον Πειραιά, που μπορεί άρδην να αλλάξει τα πάντα.

Ο ΠΑΟΚ θα ψάξει την Κυριακή (05.11) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την επιστροφή στις νίκες, με την προετοιμασία να ξεκινάει το απόγευμα της Τετάρτης (01.11).

Οι παίκτες που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα στην OPAP Arena έκαναν αποθεραπεία κι αποκατάσταση στο γήπεδο, την πισίνα και το γυμναστήριο.

Οι υπόλοιποι δούλεψαν με τον προπονητή στο τακτικό κομμάτι, με έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας, ενώ στο φινάλε έπαιξαν και δίτερμα σε υψηλή ένταση.

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, που δέχθηκε χτύπημα στο γόνατο, έκανε θεραπεία, όπως κι ο Αντρέ Βιεϊρίνια που ένιωσε ένα σφίξιμο στον δικέφαλο.

Η κατάσταση των δύο παικτών θα αξιολογείται καθημερινά. Ο Μάρκος Αντόνιο έβγαλε μέρος της προπόνησης και συνέχισε ατομικά, ενώ μόνος στο γήπεδο δούλεψε ο Φιλίπε Σοάρες.

Την Πέμπτη (02.11) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ