«Μισή» η Κηφισιά κόντρα στην ΑΕΚ

«Μισή» η Κηφισιά κόντρα στην ΑΕΚ

Mε αρκετές απουσίες ετοιμάζεται να παραταχτεί η Κηφισιά στον αγώνα της 10ης αγωνιστικής της Super League, απέναντι στην ΑΕΚ.

Αρκετά αγωνιστικά προβλήματα αντιμετωπίζει η Κηφισιά, ενόψει του αγώνα της 10ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League κόντρα στην ΑΕΚ (3/11, 20:00). H ομάδα των Βορείων Προαστίων αναμένεται να παραταχτεί με αρκετές απουσίες, στην επιστροφή της στο «Μιχάλης Κρητικόπουλος».

Πιο συγκεκριμένα ο προπονητής «των νεοφώτιστων», Γιάννης Αναστασίου, δε μπορεί να υπολογίζει στους Αντώνη Παπασάββα και Αλμπέρτο Μποτία που θα εκτίσουν την ποινή μίας αγωνιστικής για τη συμπλήρωση κίτρινων καρτών, αλλά και στους Λούκας Τσαπάν  και Ματέους Σάντος Κρισιούμα οι οποίοι αποβλήθηκαν στο προηγούμενο ματς με το Βόλο. Επίσης, από την αναμέτρηση με τους νταμπλούχους Ελλάδος θα απουσιάσει ο Ίλιαν Ίλιεφ ο οποίος τραυματίστηκε στον ώμο στο προηγούμενο παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό.

Διαβάστε επίσης: ΠΑΕ ΑΕΚ στον κόσμο της: «Αποφύγετε με κάθε τρόπο την προσέγγιση στο γήπεδο της Καισαριανής»

Στον αντίποδα, στην αποστολή επιστρέφουν ο Νίκος Πέιος και Μάρκο Γκόμπελιτς που ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις που είχαν τις προηγούμενες μέρες, όπως και ο Τζακ Ιπαλίμπο που είχε αποβληθεί στον αγώνα με τον ΟΦΗ.

Αναλυτικά η αποστολή της Κηφισιάς: Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, Όγκμουντουρ Κρίστινσον, Γιάννης Νικοπολίδης, Νίκος Βαφέας, Λοΐκ Λαντρ, Λούμορ Αγκμπενιένου, Αλέξανδρος Παρράς, Μάρκο Γκόμπελιτς, Γιάννης Μασούρας, Βασίλης Σπίνος, Μάνος Σμπώκος, Νίκος Πέιος, Πάνος Πρίτσας, Φαμπιάν Αντούνες, Σωτήρης Νίνης, Μοργκάν Σναϊντερλάν, Τζακ Ιπαλίμπο, Όγκνιεν Οζέγκοβιτς, Τιεβί Μπιφουμά, Νικολάς Αντερέγκεν, Ανδρέας Τεττέι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ