«Μπάσιμο» σε ελληνική ομάδα ετοιμάζει ο Ατζούν

«Μπάσιμο» σε ελληνική ομάδα ετοιμάζει ο Ατζούν

Ο παραγωγός, Ατζούν Ιλιτζαλί, γνωστός για τις τηλεοπτικές του παραγωγές στην ελληνική τηλεόραση, θέλει να εξαγοράσει ποδοσφαιρικό σύλλογο της Superleague.

Ο Τούρκος παραγωγός, Ατζούν Ιλιτζαλί, γνωστός για τις τηλεοπτικές του παραγωγές στην ελληνική τηλεόραση (Survivor), τα τελευταία χρόνια, έχει ασχοληθεί επενδυτικά και με ποδοσφαιρικούς συλλόγους.

O Τούρκος παραγωγός, εδώ και ένα χρόνο, «κρατά» μέρος των μετοχών της αγγλικής Χαλ και πλέον ετοιμάζεται να κάνει το ίδιο και σε ομάδα της ελληνικής Superleague.

Διαβάστε επίσης: Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους: Η ραγδαία βελτίωση του Πίτερς (pic, vid)

Συγκεκριμένα, έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία, για την διάθεσή του να εξαγοράσει τον Ατρόμητο, ωστόσο το μόνο που υπήρξε είναι μία απλή εκδήλωση ενδιαφέροντος από τη μεριά του, μέσω τρίτων, και τίποτα δεν θεωρείται προχωρημένο στην παρούσα φάση, με την ΠΑΕ να τονίζει πως δεν υπάρχει συμφωνία και όλα είναι σε πρώιμο στάδιο.

Από την ΠΑΕ Ατρόμητος τονίζουν πως: «Αυτό που έχει συμβεί και ισχύει είναι η εκδήλωση ενδιαφέροντος από την πλευρά του Τούρκου επιχειρηματία μέσω τρίτου ατόμου, ώστε να φανεί αν υπάρχει έδαφος να εμπλακεί στην ομάδα. Αυτό και μέχρι εκεί. Ούτε συμφωνία υπάρχει, ούτε φυσικά είναι θέμα χρόνου να συμβεί κάτι. Ο,τι υπάρχει είναι σε εξαιρετικά πρώιμο στάδιο και όχι φυσικά τόσο προχωρημένο όσο παρουσιάστηκε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ