Επίσημο: Με κόσμο το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

Επίσημο: Με κόσμο το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ συνεδρίασε και είναι οριστικό ότι το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί κανονικά με κόσμο.

Με τον κόσμο στο πλευρό του θα αγωνιστεί και με τη… βούλα ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι (5/11, 19:30) της 10ης αγωνιστικής κόντρα στον ΠΑΟΚ, όπως αποφάσισε σήμερα η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ.

Χθες ολοκληρώθηκε η εκδίκαση της τύχης του ντέρμπι, από την Επιτροπή Εφέσεων με την έδρα να δίνει προθεσμία για υπομνήματα ως το μεσημέρι της Δευτέρας (12:00).

Διαβάστε επίσης: Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους: Η ραγδαία βελτίωση του Πίτερς (pic, vid)

Έτσι αυτό σημαίνει πως η απόφαση θα παρθεί από το βράδυ της Δευτέρας και πέρα. Άρα λοιπόν σε πρώτη ανάγνωση; Το Ολυμπιακός–ΠΑΟΚ (19:30) της Κυριακής θα διεξαχθεί κανονικά με κόσμο στις κερκίδες, όπως προβλέπει ο Πειθαρχικός Κώδικας (άρθρο 24 παρ.1) για υποθέσεις που δεν έχουν τελεσιδικήσει.

Θυμίζουμε πως ο ΠΑΟΚ είχε αντιδράσει κατά την διάρκεια της χθεσινής βραδιάς ζητώντας να αποσαφηνιστεί από την Επιτροπή Έκτακτων Θεμάτων της ΕΠΟ (ως της μόνης αρμόδιας μετά την Εκτελεστική Επιτροπή) ποια ερμηνεία από το 2020 είναι ορθή.

Αυτό συνέβη σήμερα το πρωί και το ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί κανονικά με κόσμο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ