Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στη Λαμία (pic)

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στη Λαμία (pic)

O Ιβάν Γιοβάνοβιτς επανέφερε μετά από καιρό στην ενδεκάδα τον Μαντσίνι, για την εκτός έδρας αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Λαμία.

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στο «Αθανάσιος Διάκος» της Λαμίας κόντρα στην τοπική ομάδα για την 10η αγωνιστική της Super League (4/11, 17:30), με τους «Πράσινους» να έχουν ως μοναδικό στόχο τη νίκη, που θα τους διατηρήσει στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έβαλε ξανά στη βασική ενδεκάδα τον Ντανιέλ Μαντσίνι μετά από καιρό, για τη δύσκολη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού κόντρα στη Λαμία.

Διαβάστε επίσης: Κι όμως έπρεπε να μετρήσει: Το VAR στέρησε καθαρό γκολ στη Γιουνάιτεντ (vid)

Ο Αργεντινός εξτρέμ, είχε να ξεκινήσει στην βασική ενδεκάδα από την αναμέτρηση του «Τριφυλλιού» σχεδόν ένα μήνα, από τις 5/10 και το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα, για το Europa League.

H ενδεκάδα του Παναθηναϊκού με αλλαγές και διάταξη 4-2-3-1 από τον Σέρβο τεχνικό: Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Αράο, Τσέριν, Μαντσίνι, Βέρμπιτς, Τζούριτσιτς, Ιωαννίδης.

Στον «πράσινο» πάγκο έμειναν οι: Μπερνάρ, Φικάι, Κότσιρας, Λοντίγκιν, Παλάσιος, Πέρεθ, Σπόραρ, Βιλένα και Ζέκα.

Από την άλλη πλευρά ο Λεωνίδας Βόκολος επέλεξε για την βασική ενδεκάδα της Λαμίας τους: Κοσέλεφ, Σιμόν, Τζανετόπουλο, Παπαδόπουλο, Τσιλούλη, Μαρτίνεθ, Τσανδάρη, Σλίβκα, Νούνιεζ, Σίντκλεϊ και Καρλίτος.

Αναλυτικά η ενδεκάδα των «πρασίνων»: 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ