Χωρίς τον Σαματά ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό

Χωρίς τον Σαματά ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου άφησε εκτός αποστολής για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (5/11, 19:30) τον τραυματία Βεϊρινία αλλά και τον Σαμάτα καθώς ταλαιπωρείται από ωτίτιδα.

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από τον Ολυμπιακό (5/11, 19:30) για την 10η αγωνιστική της Super League με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να γνωστοποιεί την αποστολή για το ντέρμπι.

Μέσα σε αυτή δε βρίσκεται ο τραυματίας Βεϊρίνια αλλά και ο Σαμάτα ο οποίος ταλαιπωρείται από ωτίτιδα.

Διαβάστε επίσης:  Πώς σκέφτεται να παίξει ο Μαρτίνεθ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ – Τα δύο διλήμματα

Το Δελτίο Τύπου αναφέρει:

«Ώρα αντίδρασης για τον ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος ταξιδεύει στον Πειραιά για να παλέψει κόντρα στον Ολυμπιακό και θέλει να αφήσει πίσω του το παιχνίδι της περασμένης Δευτέρας κόντρα στην ΑΕΚ.

Η προπόνηση του Σαββάτου (04.11) στη Νέα Μεσημβρία, που διεξήχθη σε… μικτές συνθήκες, καθώς ξεκίνησε με δυνατή βροχή κι ολοκληρώθηκε με ήλιο και ζέστη, περιελάμβανε δουλειά στο τακτικό κομμάτι και ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

Ο Άλι Σαμάτα ταλαιπωρείται από ωτίτιδα με πυρετό, έμεινε εκτός προπόνησης και δεν θα είναι στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου , όπως κι ο Αντρέ Βιεϊρίνια που έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο, καθώς κι ο Φιλίπε Σοάρες που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι: Ζ. Ζίβκοβιτς, Κοτάρσκι, Ταλιχμανίδης, Σάστρε, Κετζιόρα, Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Μπάμπα, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α. Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον Τόμας, Τζίμας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ