Ανέλαβε την ευθύνη ο Μαρτίνεθ: «Σε εμάς δεν βγήκε τίποτα, σε εκείνους όλα» (vid)

Ανέλαβε την ευθύνη ο Μαρτίνεθ: «Σε εμάς δεν βγήκε τίποτα, σε εκείνους όλα» (vid)

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα από τον ΠΑΟΚ με 4-2.

Την ευθύνη για την κακή εμφάνιση του Ολυμπιακού και την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ με 4-2 για την 10η αγωνιστική της Super League ανέλαβε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

«Αναλαμβάνω την ευθύνη. Δεν μας βγήκε τίποτα σήμερα. Αντίθετα, στον αντίπαλό μας βγήκαν τα πάντα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ισπανός τεχνικός των Πειραιωτών στη συνέντευξη Τύπου μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με τον Δικέφαλο.

Στη συνέχεια τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι θα πρέπει να αφήσουν πίσω τους γρήγορα το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και όσα συνέβησαν στο αποψινό ντέρμπι, καθώς ακολουθεί μια πολύ σημαντική αναμέτρηση με την Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο για το Europa League.

Όπως, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, θα πρέπει άπαντες να κοιτάξουν τα λάθη τους για να μην τα επαναλάβουν στα επόμενα παιχνίδια. «Πρέπει να το ξεπεράσουμε γρήγορα. Να κοιτάξουμε τα λάθη μας για να μην τα επαναλάβουμε. Την Πέμπτη έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Νιώθουμε πληγωμένοι μετά από αυτή τη σκληρή βραδιά, αλλά αυτά τα συναισθήματα πρέπει να τα μετατρέψουμε σε ενέργεια και να αντιμετωπίσουμε ότι έρχεται», ανέφερε ο Ισπανός.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ