Ίλιτς: «Πήραμε τεράστια νίκη σε ένα πολύ δύσκολο ματς»

Ίλιτς: «Πήραμε τεράστια νίκη σε ένα πολύ δύσκολο ματς»

Ο Σάσα Ίλιτς έχει καταφέρει να πάρει δύο συνεχόμενες νίκες με τον Ατρόμητο και δήλωσε χαρούμενος που ήρθε η νίκη σε ένα τόσο δύσκολο ματς.

Ο Ατρόμητος πανηγύρισε μία μεγάλη νίκη μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κόντρα στον Άρη με 3-1 και ο Σάσα Ίλιτς δεν θα μπορούσε, παρά να είναι χαρούμενος για αυτό το σπουδαίο αποτέλεσμα.

Ο νέος προπονητής του Ατρομήτου πέτυχε δεύτερη συνεχόμενη νίκη από τη στιγμή που ήρθε στην Ελλάδα και στάθηκε στη σημασία της επικράτησης σε μία τόσο δύσκολη έδρα.

Διαβάστε επίσης: Ιστορικό επίτευγμα του Φορτούνη: Πρώτος σε ασίστ στην ιστορία του Ολυμπιακού

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ίλιτς στη κάμερα της Nova: 

«Ήταν πολύ δύσκολο ματς, κόντρα σε μια πολύ δυνατή ομάδα εκτός έδρας. Αλλά νομίζω ότι μετά τα πρώτα 15 λεπτά ήμασταν καλύτεροι, φτιάξαμε φάσεις, βάλαμε τρία γκολ και πήραμε μία τεράστια νίκη. Προχωράμε μπροστά».

«Βγάλαμε στο γήπεδο αυτό που δουλέψαμε όλη την εβδομάδα. Κάναμε ένα πολύ καλό ματς αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν κι άλλα περιθώρια βελτίωσης. Είμαι εδώ δύο εβδομάδες μόλις αλλά η ατμόσφαιρα είναι εξαιρετική ανάμεσα σε παίκτες και προπονητικό σταφ. Υπάρχει τρομερό κλίμα στα αποδυτήρια. Έχουμε πάρει έξι βαθμούς αλλά όπως είπα και πριν υπάρχουν κι άλλα περιθώρια βελτίωσης και για αυτό είμαι εδώ. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, έρχεται ένα ακόμη δύσκολο ματς εντός έδρας. Έδωσα σε όλους τους παίκτες συγχαρητήρια, γιατί είδα βελτίωση σε σχέση με το προηγούμενο ματς», σχολίασε για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ