Άρης: Εκτός με ΑΕΚ ο Βερστράτε

Άρης: Εκτός με ΑΕΚ ο Βερστράτε

Ο Βέλγος μέσος, που συμπλήρωσε κάρτες, θα εκτίσει τη μια αγωνιστική της ποινής του στην εκτός έδρας αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής.

Ο Άκης Μάντζιος αποφάσισε ότι ο Μπίργκερ Βερστράτε θα εκτίσει τη μια αγωνιστική της ποινής του, καθώς συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες, στην εκτός έδρας αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ. Ακόμα, ο Κίκε Σαβέιρο ανέβασε ρυθμούς και ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, ενώ την Πέμπτη (9/11) θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασης του Φράνκο Φεράρι, που ξεκίνησε αποθεραπεία, καθώς έχει υποστεί κάκωση.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα, στο οποίο οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (ενεργητική αποκατάσταση, ασκήσεις κινητικότητας, ασκήσεις δύναμης κορμού και passing game για το πρώτο, ενεργοποίηση, rondo game, ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης και τελειώματα φάσεων για το δεύτερο γκρουπ).

Ο Κίκε Σαβέριο συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, ενώ ο Φράνκο Φεράρι ξεκίνησε πρόγραμμα θεραπείας (την Πέμπτη θα γίνει επαναξιολόγηση της κατάστασής του).

Αύριο, Τετάρτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ (πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο») ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Βόλο Ν.Π.Σ. (11/11, 20:00), στο πλαίσιο της 11ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League».

* Ο Birger Verstraete, που συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες, δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Α.Ε.Κ. (13η Αγωνιστική)».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ