Άρης: Εκπλήξεις με Φεράρι και Πάρδο κόντρα στον Βόλο

Άρης: Εκπλήξεις με Φεράρι και Πάρδο κόντρα στον Βόλο

Ο Αργεντινός αμυντικός ξεκινάει στην ενδεκάδα, ενώ νέο πρόσωπο στο βασικό σχήμα της σημερινής (11/11, 20.00) εκτός έδρας αναμέτρησης με την ομάδα της Μαγνησίας, είναι και ο Ισπανός χαφ.

Ο Φράνκο Φεράρι διέψευσε όλα τα προγνωστικά και θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα στο σημερινό (11/11, 20.00) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο. Ακόμα, νέο πρόσωπο στην ενδεκάδα θα είναι και ο Πάρδο, που θα αντικαταστήσει τον Μενέντες. Την πρώτη του επίσημη εμφάνιση με τη φανέλα του Άρη θα κάνει ο Φατόρε.

Ο Άκης Μάντζιος παρατάσσει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Μοντόγια θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Φεράρι το αριστερό, ενώ οι Μπράμπετς και Φατόρε θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Διαβάστε επίσης: OΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα 1-1: Όρθιοι στο «Γεντί Κουλέ» οι Γιαννιώτες

Οι Νταρίντα και Βερστράτε θα είναι οι δυο αμυντικοί χαφ, ο Σουλεϊμάνοφ θα παίξει δεξιά στη μεσαία γραμμή, ο Παναγίδης αριστερά, ενώ ο Πάρδο πίσω από τον Μορόν, που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Στον πάγκο για τον Άρη βρίσκονται οι: Χουτεσιώτης, Ζουλ, Μενέντες, Ντουκουρέ, Τζούρασεκ, Κάρλσον, Σαμόρα, Σαβέιρο και Χριστοδουλόπουλος.

Βόλος: Κόστιτς, Κίτσος, Καλογερόπουλος, Τσοκάνης, Λούνα, Γκλάβσιτς, Τρουγιέ, Ντίλετιτς, Μπερτόγλιο, Κορνέ, Γκαρσία

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ