Ο Γιόβετιτς θα φορτσάρει μέσω… Μαυροβουνίου

Ο Γιόβετιτς θα φορτσάρει μέσω… Μαυροβουνίου

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού δεν έχει εντυπωσιάσει ακόμη αλλά το Μαυροβούνιο θα του προσφέρει την λύση.

Ο Στέφαν Γιόβετιτς δεν έχει προσφέρει ακόμη αυτά που μπορεί και είναι ικανός να κάνει μέσα στο γήπεδο. Ο Μαυροβούνιος σέντερ φορ αποτελεί τη δεύτερη επιλογή στην κορυφή της επίθεσης για τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ πίσω από τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί που «πετάει φωτιές».

Βέβαια για όλα υπάρχει μία εξήγηση. Ο 34χρονος «κουβαλάει» πολλά χρόνια στις πλάτες του και έχει περάσει από σπουδαίες ομάδες όπως η Ίντερ, η Μάντσεστερ Σίτι και η Μονακό.

Διαβάστε επίσης: Όταν δεν ξέρεις αν χρειάζεσαι περισσότερο μεταγραφή η… εξορκισμό

Μέχρι στιγμής στη σεζόν έχει καταγράψει 2 γκολ και 2 ασίστ σε 7 εμφανίσεις (μόλις 2 ως βασικός) έχοντας ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα αφότου είχε ξεκινήσει η αγωνιστική περίοδος. Ουσιαστικά χωρίς προετοιμασία με τους συμπαίκτες του.

Όμως υπάρχει αισιοδοξία πως μέσω της εθνικής του θα «φορτσάρει» και θα δείξει ότι μπορεί να προσφέρει βάσει σκοραρίσματος αλλά και βάσει επιδόσεων.

Ο Γιόβετιτς αποτελεί εδώ και καιρό τον κολώνα στην θέση του σέντερ φορ στο Μαυροβούνιο και για αυτό είναι και ο αρχηγός της εθνικής του με την οποία έχει βρει δίχτυα 33 φορές σε 72 αγώνες.

Το Μαυροβούνιο θα δώσει δύο αγώνες για τα προκριματικά του Euro 2024 απέναντι σε Λιθουανία (16/11) και Ουγγαρία (19/11) με τις ελπίδες πρόκρισης της να μην είναι εντελώς ανύπαρκτες.

Με μπροστάρη τον επιθετικό του Ολυμπιακού θα προσπαθήσει για το δύο στα δύο ελπίζοντας σε ένα «στραβοπάτημα» των Σέρβων που θα τους επιτρέψει να αγωνιστούν στο Euro.

Και πως να μην προσπαθήσει σε περίπτωση που ο αρχηγός της πάρει τα πάνω του…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ