Μορόν : «Θα ήθελα να βγω πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα» (vid)

Μορόν : «Θα ήθελα να βγω πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα» (vid)

Ο Ισπανός επιθετικός αναφέρθηκε, με δηλώσεις στο επίσημο κανάλι της ΠΑΕ Άρης στο Youtube, στην παρουσία του στη Θεσσαλονίκη και στους στόχους του με τους κιτρινόμαυρους.

Ο Λορέν Μορόν με συνέντευξη που παραχώρησε στο επίσημο κανάλι της ΠΑΕ Άρης στο Youtube, εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη μέχρι τώρα παρουσία στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Τόνισε ότι θέλει να συνεχίσει να βοηθάει τον Άρη αλλά και να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης: Σκάνδαλο παράνομου στοιχηματισμού: Νέο όνομα-έκπληξη Ιταλού ποδοσφαιριστή στο προσκήνιο

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τα έξι τέρματα που σημείωσε: «Είμαι ευχαριστημένος, θέλω να συνεχίσουμε έτσι. Να αγωνίζομαι όσο το δυνατόν περισσότερο και να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της. Με τη βοήθεια των συμπαικτών μου, θεωρώ ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα».

Για το αν μπορεί να αναδειχτεί πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος: «Θα το ήθελα και πιστεύω ότι η ομάδα και οι συμπαίκτες μου μπορούν να βοηθήσουν να τα καταφέρω».

Για τη μέχρι τώρα πορεία του Άρη: «Η ομάδα έχει δυνατότητες και μπορούμε σίγουρα να βελτιωθούμε. Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει περισσότερες νίκες. Χάσαμε πολύτιμους βαθμούς. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι είμαστε μια νέα ομάδα και είχαμε πολλές απουσίες, με προβλήματα τραυματισμών. Η ομάδα θα βελτιώνεται με την επιστροφή τους».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Δεν είχα δει παιχνίδια πριν έρθω, με εξαίρεση κάποια ευρωπαϊκά ελληνικών ομάδων. Είμαι χαρούμενος εδώ, η ομάδα μου δείχνει εμπιστοσύνη και παίρνω χρόνο συμμετοχής».

Για το αν βρήκε τα πράγματα όπως τα περίμενε: «Είμαστε μια χαρά. Όπου και να είσαι , είτε στην Ισπανία, είτε στην Ελλάδα, υπάρχουν περιθώρια για βελτίωση».

Για την ατμόσφαιρα στο Κλεάνθης Βικελίδης: «Αγωνιζόμουν σε μια ομάδα, τη Μπέτις, που επίσης, είχαν δυναμική παρουσία οι φίλαθλοι. Οι οπαδοί του Άρη μου έκαναν πιο εύκολα τα πράγματα και μας δίνουν δυναμική, εντός και εκτός έδρας. Αυτό με βοήθησε να προσαρμοστώ πιο γρήγορα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ