Ο Παλομίνο, οι Αργεντινοί και τα διαβατήρια που βάζουν άλλα δεδομένα στις μεταγραφές

Ο Παλομίνο, οι Αργεντινοί και τα διαβατήρια που βάζουν άλλα δεδομένα στις μεταγραφές

Η λίστα του καλοκαιριού που ενεργοποιείται στον Ολυμπιακό, το «παζλ» για την άμυνα, ο Παλομίνο, ο Φελίπε, αλλά και οι ξένοι του ρόστερ που δυσκολεύουν την κατάσταση.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει μπροστά του έναν γεμάτο μήνα, που θα κρίνει πολλά σε Ελλάδα και Ευρώπη, όμως την ίδια ώρα οι ερυθρόλευκοι είναι πανέτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Οι 8 αγώνες που απομένουν, οι ποδοσφαιριστές που περιμένει να δει και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, αλλά και γενικότερα αυτό το διάστημα δεν αποκλείεται να φέρει νέα δεδομένα στο μεταγραφικό πλάνο των Πειραιωτών.

Ο Ολυμπιακός είναι πιθανό να κάνει ακόμη και τρεις μεταγραφικές κινήσεις, ανάλογα πάντα και τις ανάγκες που θα υπάρχουν τότε, ενώ φυσικά οι άνθρωποι των ερυθρόλευκων έχουν δουλέψει ήδη τις περιπτώσεις τους. Η θέση που δείχνει να «καίει» είναι αυτή του στόπερ, με τους Παλομίνο, Γκαστόν και Γκαρσές μαζί με τον Φελίπε να είναι στην… πρώτη γραμμή.

Διαφορετικές περιπτώσεις με ιδιαιτερότητες και δυσκολίες. Ο Παλομίνο έχει μόλις τρεις συμμετοχές φέτος με την Αταλάντα, το συμβόλαιο του οποίου λήγει και είναι δεδομένο πως δεν θα ανανεωθεί. Η Αταλάντα που δε θα σταθεί εμπόδιο για να φύγει από τώρα. Ο Αργεντινός με Βουλγαρικό διαβατήριο είναι μια περίπτωση που ταιριάζει γάντι στους ερυθρόλευκους. Αριστεροπόδαρος με ηγετικά στοιχεία μπορεί άμεσα να βγάλει ποιότητα στο κέντρο του Ολυμπιακού.

Το ίδιο ποιοτικός με μια ζηλευτή καριέρα και ο Φελίπε της Νότιγχαμ, ο οποίος όμως δεν διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο και αυτή την στιγμή είναι ήδη πρόβλημα για τον Ολυμπιακό. Με έξι ξένους, όλοι βασικά μέλη της ομάδας, ο Μαρτίνεθ αναγκάζεται να κόβει έναν σε κάθε ματς εγχώριας διοργάνωσης. Θα το κάνει για δύο από τον Ιανουάριο; Φαντάζει δύσκολο όμως δεν πρέπει να αποκλείουμε τίποτα, υπάρχει πολύς δρόμος άλλωστε μέχρι τον Ιανουάριο.

Είναι δεδομένο όμως πως το θέμα με τα διαβατήρια και τους ξένους θα απασχολήσει έντονα και στις μεταγραφές. Από εκεί και πέρα, ψηλά στη λίστα των ανθρώπων του Ολυμπιακού είναι και οι δύο Αργεντινοί με Ισπανικό διαβατήριο, Γκαστόν Ερνάντες και Φακούντο Γκαρσές. Μ

ε σπουδαία πορεία και φέτος σε Σαν Λορέντζο και Κολόν, έτεροι αριστεροπόδαροι και στις προδιαγραφές που θέλει ο Ολυμπιακός. Για αυτό άλλωστε ο Κορδόν προσπάθησε να βρει τρόπο να τους φέρει το καλοκαίρι. Ωστόσο, αν και πλησιάζει η μεταγραφική περίοδος του Γενάρη, τον πιο σημαντικό ρόλο στο κομμάτι της ενίσχυσης του Ολυμπιακού θα παίξουν τα 8 ματς που απομένουν σε Ελλάδα και Europa League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ