Άρης: Τετ α τετ Καρυπίδη με Μάντζιο και Γκουγκουλιά

Άρης: Τετ α τετ Καρυπίδη με Μάντζιο και Γκουγκουλιά

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Άρης συνομίλησε με τον Έλληνα τεχνικό και τον γενικό αρχηγό του ποδοσφαιρικού τμήματος, πριν την έναρξη του σημερινού (18/11) φιλικού με την K19 στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης βρέθηκε σήμερα (18/11) στο Κλεάνθης Βικελίδης και παρακολούθησε τη φιλική αναμέτρηση προπονητικού χαρακτήρα με την ομάδα νέων, ενώ πριν την έναρξη της είχε τετ α τετ με τους Άκη Μάντζιο και Γιώργο Γκουγκουλιά.

Στην κουβέντα με τον Έλληνα τεχνικό, τέθηκε επί τάπητος το θέμα της μεταγραφικής ενίσχυσης της ομάδας τον Ιανουάριο. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η ΠΑΕ Άρης ανέφερε με διαρροή της, ότι μεγάλο μέρος των χρημάτων, της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου ύψους τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ, την οποία θα καλύψει η οικογένεια Καρυπίδη, θα διατεθεί για την απόκτηση παικτών.

Διαβάστε επίσης: Οι μεταγραφές από το «πάνω ράφι», ο Μορόν και ο Σουλεϊμάνοφ

Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ και ο Έλληνας τεχνικός συμφώνησαν ότι θα πρέπει να αποκτηθούν τρεις παίκτες από το «πάνω ράφι», που θα βοηθήσουν άμεσα. Ακόμα, στη συνομιλία που είχε τόσο με τον Άκη Μάντζιο, όσο και με τον Γιώργο Γκουγουλιά, έγινε αναφορά σε θέματα που αφορούν την οργάνωση και την καθημερινή λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ