Άρης: Φιλικό δοκιμών και ευκαιριών κόντρα στην ομάδα νέων

Άρης: Φιλικό δοκιμών και ευκαιριών κόντρα στην ομάδα νέων

Οι κιτρινόμαυροι θα αντιμετωπίσουν σήμερα (18/11) σε παιχνίδι οικογενειακού χαρακτήρα στo «Κλεάνθης Βικελίδης» την ομάδα Κ19, ενώ ο Μάντζιος θα κάνει δοκιμές σε πρόσωπα και συστήματα και αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που επέστρεψαν από τραυματισμούς.

Φιλικό παιχνίδι οικογενειακού χαρακτήρα, με αντίπαλο την ομάδα νέων στο «Κλεάνθης Βικελίδης», περιλαμβάνει το σημερινό (18/11) πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Άρη. Ο Άκης Μάντζιος θα έχει την ευκαιρία να κάνει δοκιμές σε πρόσωπα και συστήματα.

Ακόμα, ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που ενσωματώθηκαν πρόσφατα στις προπονήσεις, έχοντας ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούσαν.

Διαβάστε επίσης: Ο Παπαγιάννης, το συμβόλαιο με τη Φενέρ, ο Παναθηναϊκός και ο… Ολυμπιακός

Συγκεκριμένα, θα αγωνιστούν, πιθανότατα, οι Ζουλ, Σαβέριο και Δεληζήσης, προκειμένου ο προπονητής των κιτρινόμαυρων να διαπιστώσει την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται. Ακόμα, θα παίξουν και ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πάρει μεγάλο χρόνο συμμετοχής στα τελευταία επίσημα παιχνίδια, όπως ο Τζούρασεκ.

Αντίθετα, δεν θα αγωνιστούν οι Ματαρίτα και Γκαρθία, που συνεχίζουν το ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης. Τέλος, ο Μάντζιος θα έχει την ευκαιρία να δει αγωνιζόμενους σε συνθήκες αγώνα και τους παίκτες της ομάδας νέων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ