Άρης: Απών ο Κάρλσον

Άρης: Απών ο Κάρλσον

Ο Σουηδός μεσοεπιθετικός δεν πήρε μέρος στη σημερινή (17/11) προπόνηση, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ οι κιτρίνομαυροι θα δώσουν αύριο φιλικό παιχνίδι οικογενειακού χαρακτήρα με την Κ19 του Άρη.

Ο Ντέιβιντ Μόμπεργκ Κάρλσον απουσίαζε από τη σημερινή (17/11) προπόνηση στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Δασυγενείου, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση. Αντίθετα, ανέβασαν ρυθμούς οι Οντουμπάτζιο και Πάβισιτς, ενώ ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης ακολούθησαν οι Φεράρι, Ρουπ, Γκαρθία και Ματαρίτα. Τέλος ο Άρης θα δώσει αύριο φιλικό οικογενειακού χαρακτήρα με την ομάδα K19.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

Διαβάστε επίσης: Η εθνική συνέπεια του Γιόβετιτς και το μήνυμα στον Μαρτίνεθ εν όψει Γενάρη και… Κόπα-Άφρικα

«Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιλάμβανε το πρόγραμμα της Παρασκευής για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ (ενεργοποίηση, ταχύτητες, ασκήσεις επιθετικής μετάβασης και παιχνίδια μικρών σχέσεων και χώρων).

Ο Ντέιβιντ Μόμπεργκ Κάρλσον δεν συμμετείχε στη σημερινή προπόνηση, λόγω ίωσης, οι Μόουζες Οντουμπάτζιο και Ντομαγκόι Πάβιτσιτς ακολούθησαν το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος, ενώ οι Φράνκο Φεράρι, Λούκας Ρουπ, Ρόναλντ Ματαρίτα και Μάνου Γκαρθία συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα.

Αύριο, Σάββατο, το πρόγραμμα περιλαμβάνει παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα με την ομάδα Κ19 το πρωί στο Κλεάνθης Βικελίδης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ