ΟΦΗ: Χωρίς Βούρο, Μπάκιτς και Τοράλ κόντρα στον Βόλο

ΟΦΗ: Χωρίς Βούρο, Μπάκιτς και Τοράλ κόντρα στον Βόλο

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι κόντρα στον Βόλο, από την οποία απουσιάζουν οι μακροχρόνιοι τραυματίες (Τοράλ, Μπακιτς) και ο τιμωρημένος Βούρος

Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής της Super League κόντρα στον Βόλο (24/11, 18.15). Η ομάδα του Βάλντας Νταμπράουσκας θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, με τον Λιθουανό προπονητή να μην υπολογίζει στους Μπάκιτς, Τοράλ και Βούρο για την αναμέτρηση του Γεντί Κουλέ.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:

Διαβάστε επίσης: Μπακασέτας κατά Μπαλτάκου: «Νιώθουμε καλά με τον Πογέτ – Κανείς δεν θέλει να φύγει»

Η αποστολή για τον αγώνα με τον Βόλο ΝΠΣ

Με προπόνηση που έγινε στο γήπεδο “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης” και περιελάμβανε στατικές φάσεις και τελειώματα φάσεων, η ομάδα μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αυριανό (24/11) αγώνα με τον Βόλο ΝΠΣ.

Οι Marko Bakic και Jon Toral συνέχισαν ατομικό πρόγραμμα, με τον Γιάννη Θεοδοσουλάκη να συμμετέχει σε μέρος της προπόνησης. Οι παραπάνω έμειναν εκτός αποστολής, όπως ο τιμωρημένος, Πραξιτέλης Βούρος και οι Δημήτρης Σωτηρίου, Μάνουελ Καλαφάτης και Ηλίας Σημαντηράκης.

Στην 20μελή αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Χριστογεώργος, Baumann, Larsson, Μαρινάκης, Abanda, Thorarinsson, Γιαννούλης, Πασαλίδης, Λαμπρόπουλος, Καρώ, Κουτεντάκης, Gallegos, Glazer, Mellado, Αποστολάκης, Neira, Riera, Mosquera, Phellype, Dicko.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ