Η εισαγγελία της Ισπανίας ζητά ποινή εννέα ετών για τον Ντάνι Αλβες

Η εισαγγελία της Ισπανίας ζητά ποινή εννέα ετών για τον Ντάνι Αλβες

Με φυλάκιση εννέα ετών κινδυνεύει ο Ντάνι Αλβες, με βάση την εισαγγελική πρόταση για την υπόθεση βιασμού για την οποία κατηγορείται.

Με φυλάκιση εννέα ετών κινδυνεύει ο Ντάνι Αλβες, με βάση την εισαγγελική πρόταση για την υπόθεση βιασμού για την οποία κατηγορείται. Ο Βραζιλιάνος άλλοτε διεθνής ποδοσφαιριστής παραμένει από τον Ιανουάριο προφυλακισμένος, σε αναμονή για τον ορισμό της δίκης του με την κατηγορία του βιασμού μίας νεαρής γυναίκας σε νυχτερινό μαγαζί της Βαρκελώνης.

Η εισαγγελική πρόταση περιλαμβάνει επίσης αποζημίωση του θύματος με ποσό 150.000 ευρώ και απαγόρευση στον Ντάνι Αλβες να την πλησιάσει.

Διαβάστε επίσης: Μπακασέτας κατά Μπαλτάκου: «Νιώθουμε καλά με τον Πογέτ – Κανείς δεν θέλει να φύγει»

Θυμίζουμε πως, ο διεθνής Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής Ντάνι Άλβες, που κατηγορείται από μια νεαρή γυναίκα για βιασμό, θα δικαστεί για σεξουαλική επίθεση, μετά απόφαση της δικαστή που άσκησε ποινική δίωξη.

Μάλιστα, σύμφωνα με την νέα υπερασπιστική τακτική που επέλεξε ο Αλβες, προσπαθεί να διαπραγματευτεί με το ισπανικό δικαστικό σύστημα, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «El Español». Στόχος του Αλβες είναι να μειώσει την ποινή του όσο το δυνατόν περισσότερο, ενώ ο ανακριτής και το επαρχιακό δικαστήριο της Βαρκελώνης έχουν ήδη αρνηθεί δύο φορές την υπό όρους αποφυλάκιση του ποδοσφαιριστή, παρά τις πολυάριθμες προσπάθειες του προηγούμενου δικηγόρου του.

Ωστόσο, σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα, αυτή η πιθανή συμφωνία βρίσκεται επί του παρόντος υπό διαπραγμάτευση και συγκεντρώνει ουσιαστικές πιθανότητες να οδηγήσει σε συμφωνία συμμόρφωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ