H Aλ-Σαντ θέλει να κάνει πιο ακριβοπληρωμένο προπονητή του κόσμου τον Αμπέλ Φερέιρα

H Aλ-Σαντ θέλει να κάνει πιο ακριβοπληρωμένο προπονητή του κόσμου τον Αμπέλ Φερέιρα

Η καταλανική Sport αναφέρει ότι η Αλ-Σαντ θέλει για προπονητή της τον Αμπέλ Φερέιρα και του προσφέρει ένα «χρυσό» συμβόλαιο

Ο Αμπέλ Φερέιρα τα πηγαίνει εξαιρετικά στη Βραζιλία ως προπονητής της Παλμέιρας, με τον Πορτογάλο προπονητή να έχει κατακτήσει συνολικά 6 τίτλους με τη «Βερντάο», μεταξύ των οποίων 2 Κόπα Λιμπερταδόρες, 1 Πρωτάθλημα Μπραζιλεϊράο και 1 Κόπα ντο Μπραζίλ.

Ο Φερέιρα έχει δημιουργήσει ένα πολύ καλό όνομα στη Λατινική Αμερική και συχνά πυκνά το όνομά του εμπλέκεται σε μεταγραφικά σενάρια, όταν κάποιος σύλλογος στην Ευρώπη ψάχνει για προπονητή.

Διαβάστε επίσης: Αυτό που πετυχαίνει η ΑΕΚ για πρώτη φορά και οι υποσχέσεις που αφήνει για τη συνέχεια (pics & vids)

Σύμφωνα, με την Καταλανική Sport ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ, έχει στα χέρια του μια πρόταση ζωής τουλάχιστον από οικονομικής άποψης. Η Αλ-Σαντ, ομάδα από το Κατάρ, ψάχνει προπονητή για να αντικαταστήσει τον Μπρούνο Πινιέιρο ο οποίος αποχώρησε πριν από λίγες ημέρες από τον σύλλογο, και έχει βάλει στο στόχαστρο της τον Αμπέλ Φερέιρα.

Μάλιστα, η Αλ-Σαντ προσφέρει στον 44χρονο τεχνικό ένα «χρυσό» συμβόλαιο που θα του αποφέρει πάνω από 20 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, καθιστώντας τον τον πιο ακριβοπληρωμένο προπονητή στο κόσμο. Μάλιστα, όπως αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα, οι δύο πλευρές έχουν ξεκινήσει ήδη τις συζητήσεις και οι τελικές εξελίξεις θα δρομολογηθούν τον επόμενο μήνα, όταν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα Βραζιλίας.

Ο Φερέιρα δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2024 και έχει εκφράσει αρκετές φορές την επιθυμία να βρει νέες προκλήσεις στη καριέρα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ