Άρης: Εξαιρετικά αμφίβολος ο Φεράρι για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Άρης: Εξαιρετικά αμφίβολος ο Φεράρι για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ο Αργεντινός αμυντικός πολύ δύσκολα θα προλάβει το κυριακάτικο (26/11) παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης, καθώς δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του.

Ελάχιστες είναι, πλέον, οι πιθανότητες να προλάβει την κυριακάτικη (26/11) αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό ο Φράνκο Φεράρι. Ο Αργεντινός αμυντικός ακολούθησε και χθες (23/11) πρόγραμμα συντήρησης, καθώς δεν έχει καταφέρει, ακόμα, να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί στο γόνατο.

Ο Άκης Μάντζιος είναι αναγκασμένος να κάνει αλχημείες, προκειμένου να καλύψει το αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής, καθώς τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε τον Ματαρίτα, που συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας του.

Διαβάστε επίσης: Μεγάλη συνέντευξη του Μαρτίνεθ στη «Marca»: «Στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό μάς πήραν ό,τι κερδίσαμε στο γήπεδο»

Το πιθανότερο είναι ότι ο Μοντόγια θα «μετατοπιστεί» στην αριστερή πλευρά της αμυντικής γραμμής, ενώ ο Ουντουμπάζιο, που αποθεραπεύτηκε, θα καλύψει τη δεξιά. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο προπονητής του Άρη δεν μπορεί να υπολογίζει ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ούτε τους τραυματίες Ρουπ, Γκαρθία, Πάβισιτς και Βέλεθ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ