Άρης: Επέστρεψε και ο Σαμόρα

Άρης: Επέστρεψε και ο Σαμόρα

Ο μεσοεπιθετικός από την Κόστα Ρίκα πήρε μέρος στη σημερινή (23/11) προπόνηση στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Δασυγένειου και τέθηκε στη διάθεση του Άκη Μάντζιου για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Άκης Μάντζιος μπορεί να υπολογίζει τον Άλβαρο Σαμόρα για το κυριακάτικο εντός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο μεσοεπιθετικός από την Κόστα Ρίκα επέτρεψε στη Θεσσαλονίκη, έχοντας ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της χώρας του και πήρε μέρος στη σημερινή (23/11) προπόνηση, στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Δασυγένειου. Αντίθετα, δεν επέστρεψε σε πλήρες πρόγραμμα εκγύμνασης ο Φράνκο Φεράρι.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Δεν του λείπει κανείς…

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στο Κλεάνθης Βικελίδης, η προετοιμασία της ομάδας μας για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό (26/11, 20:30), στο πλαίσιο της 12ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League», μπήκε στην τελική ευθεία.

Η προπόνηση της Πέμπτης, στην οποία συμμετείχε ο Άλβαρο Σαμόρα (ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Κόστα Ρίκα), περιλάμβανε ενεργοποίηση, ασκήσεις επιθετικής τακτικής και παιχνίδι τακτικής.

Οι Λούκας Ρουπ, Ρόναλντ Ματαρίτα, Μάνου Γκαρθία, Φράνκο Φεράρι και Ντομαγκόι Πάβιτσιτς ακολούθησαν και σήμερα τα δικά τους προγράμματα.

Αύριο, Παρασκευή, οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ θα προπονηθούν το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ