Ο Άρης που δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, το «Κλεάνθης Βικελίδης» και ο Παναθηναϊκός

Ο Άρης που δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, το «Κλεάνθης Βικελίδης» και ο Παναθηναϊκός

Η ομάδα του Μάντζιου θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένη στο αγωνιστικό της πλάνο στο κυριακάτικο (26/11) ντέρμπι και με τη συμπαράσταση των οπαδών της μπορεί να κερδίσει τους «πράσινους».

Ένα ισχυρό «Crash test» είναι και για τον Άρη το κυριακάτικο (26/11) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ένα ματς στο οποίο θα μετρήσει δυνάμεις αλλά και θα πρέπει να δείξει βελτίωση σε συγκεκριμένους τομείς, σε σχέση με το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Παιχνίδι τακτικής αναμένεται να είναι το συγκεκριμένο της Κυριακής, το οποίο, πιθανότατα, θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Ο Άρης δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και μπορεί να κερδίσει τον αντίπαλο του. Για να συμβεί, όμως, αυτό, θα πρέπει οι παίκτες του να δείξουν συγκέντρωση στον απόλυτο βαθμό, στο αγωνιστικό τους πλάνο.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: O Πετρούσεφ, ο μάνατζερ κλειδί, ο Ντόρσεϊ και το επόμενο «διπλό» χτύπημα

Θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές τους οποίους θα επιλέξει ο Άκης Μάντζιος για να ξεκινήσουν στο βασικό σχήμα, να εφαρμόσουν στον αγωνιστικό χώρο τα όσα έχουν δουλέψει τις προηγούμενες μέρες στις προπονήσεις. Να αποφύγουν όσο το δυνατόν περισσότερο τα λάθη.

Ο Παναθηναϊκός είναι σίγουρα μια καλή ομάδα, ένα πολύ καλά οργανωμένο σύνολο, σε καμία περίπτωση, όμως, με τη μέχρι τώρα παρουσία του στο πρωτάθλημα δεν δείχνει ότι είναι ανίκητος. Βρίσκεται στην πρώτη θέση, κυρίως, λόγω της αποτελεσματικότητας του στα θεωρητικά «μικρά» παιχνίδια, με πιο βατούς αντιπάλους.

Ο σοβαρός και συγκεντρωμένος Άρης, μπορεί να τα καταφέρει. Με τη συμπαράσταση των οπαδών του, που αναμένεται να γεμίσουν το «Κλεάνθης Βικελίδης» στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Με παίκτες που πρέπει να δείξουν στον αγωνιστικό χώρο ότι το πιστεύουν.

Να πάρουν το «μήνυμα» από τις εξέδρες και να στείλουν με τη σειρά τους το δικό τους, ότι μπορούν να αντιστρέψουν την κατάσταση. Φυσικά και ο Άρης χρειάζεται ενίσχυση σε συγκεκριμένες θέσεις και τα πράγματα μπορεί να γίνουν πολύ καλύτερα, αν όντως επιβεβαιωθεί στην πράξη η διαρροή της ΠΑΕ, αναφορικά με την ενίσχυση με τρεις ποιοτικούς παίκτες στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Είναι αναγκασμένος, όμως, ο Άρης μέχρι τότε να πορευτεί με τους παίκτες που διαθέτει. Κάποιοι εξ των οποίων θα πρέπει να αντιληφθούν ότι κρίνονται στα παιχνίδια που απομένουν και να αρπάξουν επιτέλους την ευκαιρία που θα τους δώσει – αν και δεν έχουν εκμεταλλευτεί τις προηγούμενες – ο Άκης Μάντζιος.

Ο Άρης χρειάζεται, μετά την επικράτηση στο παιχνίδι με το Βόλο, μια δεύτερη σερί νίκη, που θα πείσει ότι τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν. Μια νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ